To mógł być powód wycinki. Ale czy trzeba było wycinać wszystkie?
Myślę, że o to akurat warto by było zapytać Bdmx...
supper pisze:Kto mi wytłumaczy co się stało z tymi trzema drzewami między Avią V a VI?
Komu kuźwa przeszkadzały? Trzeba mieć nie po kolei w głowie aby coś takiego zrobić. Kto wydał pozwolenie na wycinkę?
2 miesiące temu:
dziś:
zagi pisze:Korzystajac z okazji zapytam, bo SŁABO się juz orientuje w temacie , co dalej z tą niezabudowaną działką obok bloku Orlińskiego 4, przy ulicy Stella-Sawickego. Na ta chwile z tego co mi sie wydaje sytuacja wygląda tak .Bdx wycofał sie ze swoich planów urządzenia skweru na swój koszt a miasto powiedzialo, ze nie planuje przeznaczyć tego pod tereny zielone, gdyz chce tą działkę przeznaczyć pod usługi, czyli co juz pozamiatane , nic się nie da zrobić ?
Dlaczego nie ma protestów , pism , petycji w tej sprawie , chętnie się pod tym podpisze jak i zapewne wszyscy mieszkańcy Orlińskiego 4.
Pani Anno jako że zagląda Pani na ten wątek , może Pani napisze co robicie w tej sprawie? Wy aktywiści , albo radni dzielnicy itd.
pozdrawiam
gucio pisze:No to głosujemy. . Podać linka i jedziemy
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości