Dni otwarte Budimexu na os. Avia 4 i promocja przy zakupie mieszkania

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
Nowy

Dni otwarte Budimexu na os. Avia 4 i promocja przy zakupie mieszkania

Postautor: Nowy » 01 lis 2015, 15:20

Ciekawa informacja wyszła że strony dewelopera, otóż w najbliższy weekend są organizowane :arrow: dni otwarte w Budimexie, podczas których będzie można obejrzeć niektóre nowe mieszkania w ukończonym budynku Avia 4, o którym sporo było ostatnio na forum w kontekście odbierania w nim mieszkań.

Dodatkowo są też organizowane promocje przy zakupie mieszkań, a konkretnie, to można podpisać umowę deweloperską bez ponoszenia dodatkowych kosztów, czyli kilka stówek można zaoszczędzić :) Cała impreza będzie odbywała się 7 i 8 listopada w godzinach od 10 do 16 w biurach przy Stella-Sawickiego 7, a więcej informacji o niej można znaleźć pod podanym wyżej linkiem na naszej stronie.

Jeśli więc kogoś interesuje to, jak będą wykonane nowe mieszkania na osiedlu Avia, to chyba warto, żeby się tam wybrał. Podobnie przyszli mieszkańcy osiedla Orlińskiego, oni również będą kiedyś odbierać podobne lokale, różniące się jedynie szczegółami (np. parapety z PCV a nie z konglomeratu / kamienia). Inne powinny być też części wspólne, ale o tym była mowa na etapie podpisywania umowy deweloperskiej. Tak czy inaczej być może warto będzie odwiedzić tą imprezę dewelopera.

gucio

Re: Dni otwarte Budimexu na os. Avia 4 i promocja przy zakupie mieszkania

Postautor: gucio » 01 lis 2015, 18:43

To są dni otwarte dla przyszłych klientów bmx :-)

iti

Postautor: iti » 01 lis 2015, 18:47

A myślisz, że będą sprawdzać, czy już nie kupiłeś mieszkania :?: A może chcesz kupić drugie :?: :ugeek: Jak ktoś będzie chciał pooglądać Avię 4, to pewnie da radę :)

egal1754

Postautor: egal1754 » 01 lis 2015, 21:57

A jak myślicie, uda mi się załapać na tą promocje umowa deweloperska bez opłat? Właśnie jestem po podpisaniu umowy rezerwacyjnej i za 2 tygodnie będę podpisywał deweloperską.

Nowy

Postautor: Nowy » 01 lis 2015, 23:07

Ja bym próbował to jednak od nich wyciągnąć, jak mają promocję, to warto by zaoszczędzić :) A wpłaciłeś już zaliczką tą przy umowie rezerwacyjnej :?: W każdym razie najlepiej chyba, żebyś spróbował to z handlowcem załatwić, z którym załatwiałeś kupno...

gucio

Dni otwarte na AVIA

Postautor: gucio » 07 lis 2015, 21:14

Czy ktoś już był na dniach otwartych ?
Czy jest tam coś ciekawego dla nowych klientów czy też znajdzie się coś juz dla tych którzy kupili mieszkania?
Czy będą też takie dni na Orlinskiego, chetnie bym poszedł i zobaczyl :D :D :D :D

morth

Re: Dni otwarte na AVIA

Postautor: morth » 07 lis 2015, 21:32

Byłem - 3 mieszkania do oglądniecia, patrząc na rozkład to raczej te co się im nie sprzedały bo trochę nieustawne. Poszedłem zobaczyć jakoś wykonania. Oczami laika na pierwszy rzut oka wykonanie ok.

kuba

Postautor: kuba » 07 lis 2015, 22:20

Również byłem po to aby zobaczyć stan w jakim oddają i również uważam ze jest całkiem ok. Jeśli chodzi o te trzy mieszkania to rzeczywiście średnio ustawne aaczkolwiek każdy lubi co innego. Pytałem się doradcy w jjednym z tych mieszkań jaka będzie różnica z tym co tu widzę a blokami na Orlinskiego, podobno nie wielka. Parapety zwykle, drzwi wejściowe bez maskownic, części wspólne liczniki nie będą zakryte we wnekach za drewnem i pewnie inne szczegoly... ale jakość ta sama. Nie wiem czy jutro też można oglądnąć ale jeśli tak to warto się przejść. Pozdrawiam

jasiek

Postautor: jasiek » 08 lis 2015, 11:53

A te dni otwarte są w bloku bezpośrednio i tam ktoś jest cały czas czy trzeba iść do biura i dopiero z kimś sie idzie oglądać? Może bym sie wybrała dziś :)

lraczyn

Postautor: lraczyn » 08 lis 2015, 12:47

Można bezpośrednio pójść zobaczyć mieszkania.

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”