Zwrot pieniędzy od dewelopera za aneks do umowy kredytowej - Orlińskiego 1
Zwrot pieniędzy od dewelopera za aneks do umowy kredytowej - Orlińskiego 1
witam, pisaliście już może o zwrot pieniędzy za aneks do umowy kredytowej?Macie może jakiś wzór pisma żeby złożyć go w budimexie?
Re: Zwrot pieniędzy od dewelopera za aneks do umowy kredytowej - Orlińskiego 1
Wzoru nie mam ale możesz ich osobiście odwiedzić i napisać przy miłych paniach które tam pracują.
Ja pisałem coś w stylu proszę o zwrot 50 zł za aneks do umowy dotyczy Orlinskiego 1
Numeru konta swojego nie zapomnij podać i tyle. Oni tam to z automatu robią, wątpię czy wczytują się w to.
Zrób eksperyment i napisz "Oddejcie mnie moje piniondze!!!"
Ja pisałem coś w stylu proszę o zwrot 50 zł za aneks do umowy dotyczy Orlinskiego 1
Numeru konta swojego nie zapomnij podać i tyle. Oni tam to z automatu robią, wątpię czy wczytują się w to.
Zrób eksperyment i napisz "Oddejcie mnie moje piniondze!!!"
dzin pisze:witam, pisaliście już może o zwrot pieniędzy za aneks do umowy kredytowej?Macie może jakiś wzór pisma żeby złożyć go w budimexie?
Wystarczy napisać jedno zdanie (zrobić skan podpisanego pisma) i wysłać razem z bankowymi potwierdzeniami pdf że poniosłeś takie koszty. U mnie bank z automatu ściągnął 50 zł za aneks bankowy i wysłałem takie potwierdzenie wraz z pismem o zwrot. Pieniądze były ok 3 dni po wysłanym mailu.
Witam
ile czekaliście na zwrot po złożeniu pisma?
Pozdrawiam
ile czekaliście na zwrot po złożeniu pisma?
Pozdrawiam
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”