Mój plan poniżej. Przejście do kuchni w moim przypadku zostanie zabudowane i od przedpokoju planuję szafę do sufitu. W kuchni w powstałej wnęce wstawię lodówkę do zabudowy, i jeśli się zmieści to mikrofalówka + szafki na dole i u góry, szuflady.

jafarek pisze:Zakładam nowy temat. Jak się urządzić, co, gdzie, jak postawić aby się zmieściło.
Mój plan poniżej. Przejście do kuchni w moim przypadku zostanie zabudowane i od przedpokoju planuję szafę do sufitu. W kuchni w powstałej wnęce wstawię lodówkę do zabudowy, i jeśli się zmieści to mikrofalówka + szafki na dole i u góry, szuflady.
MieszkankaD pisze:Kochani a co w łazienką ? Czy przenosicie sobie pralke do kuchni żeby wygospodarować miejsce na np. szafke łazienkową?
misstrout pisze:MieszkankaD pisze:Kochani a co w łazienką ? Czy przenosicie sobie pralke do kuchni żeby wygospodarować miejsce na np. szafke łazienkową?
Ja zabudowuję pralkę pod blatem w łazience. Obok również pod blatem jakieś szuflady.
MieszkankaD pisze:misstrout pisze:MieszkankaD pisze:Kochani a co w łazienką ? Czy przenosicie sobie pralke do kuchni żeby wygospodarować miejsce na np. szafke łazienkową?
Ja zabudowuję pralkę pod blatem w łazience. Obok również pod blatem jakieś szuflady.
W mieszkaniu nie mam takiej możliwości niestety, we wnęce przygotowanej pod pralkę ledwo sama pralka się zmieści.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości