Czy ktoś wie coś o dacie odbioru garaży?
Przyznam ,ze dobrze by było już podczas dostarczania materiałów do wykańczania z nich korzystać.
Odbiór miejsc postojowych w garażu od dewelopera - Centralna Park
Re: Odbiór miejsc postojowych w garażu od dewelopera - Centralna Park
a to nie w tym samym czasie co mieszkanie?
Jak odbiera się garaż? Będę robić to pierwszy raz. Na co tam trzeba zwrócić uwagę?
Jak odbiera się garaż? Będę robić to pierwszy raz. Na co tam trzeba zwrócić uwagę?
Pewnie waro zwrócic uwage na wspolne instalacje - w samym indywidualnym miejscu nie ma chyba co zepsuć.
Chociaz kiedys u znajomych przeciagali odbiory garazy - okaząło sie ,ze izolacja nie była chyba do końca poprawna bo w kaloszach trzeba było chodzic
Chociaz kiedys u znajomych przeciagali odbiory garazy - okaząło sie ,ze izolacja nie była chyba do końca poprawna bo w kaloszach trzeba było chodzic

Ja bym sprawdzi:
- wymiary stanowiska (muszą być minimum 2,3 x5 m)
- czy pilot działa
- czy nie ma uszkodzeń posadzki (odpryski, pęknięcia, zabrudzenia)
- wysokość w świetle konstrukcji co najmniej 2,2 m i do spodu przewodów i urządzeń instalacyjnych 2 m,
- wjazdy lub wrota garażowe co najmniej o szerokości 2,3 m i wysokości 2 m w świetle,
- wymiary stanowiska (muszą być minimum 2,3 x5 m)
- czy pilot działa
- czy nie ma uszkodzeń posadzki (odpryski, pęknięcia, zabrudzenia)
- wysokość w świetle konstrukcji co najmniej 2,2 m i do spodu przewodów i urządzeń instalacyjnych 2 m,
- wjazdy lub wrota garażowe co najmniej o szerokości 2,3 m i wysokości 2 m w świetle,
Dzieki:) a jak z komórka? w sumie zapłaciłam a nawet nie podali ile ma ostatecznie m2
wiecie ile pilotów otrzymamy na 1 miejsce?

abcd pisze:Dzieki:) a jak z komórka? w sumie zapłaciłam a nawet nie podali ile ma ostatecznie m2![]()
![]()
A to jedna z tych szczęściarzy!

misstrout pisze:abcd pisze:Dzieki:) a jak z komórka? w sumie zapłaciłam a nawet nie podali ile ma ostatecznie m2![]()
![]()
Yes, yes, yes

heheh oczywiście mam najmniejszą, na dokładnie drugim końcu bloku:P
Strasznie szkoda, że nie robią piwnic do każdego mieszkania, jak w wielkiej płycie. Dla mnie komórka była jednym z kryteriów wyboru mieszkania, tu niestety trzeba było mieć szczęście decydując się na mieszkanie bardzo szybko.
abcd pisze:misstrout pisze:abcd pisze:Dzieki:) a jak z komórka? w sumie zapłaciłam a nawet nie podali ile ma ostatecznie m2![]()
![]()
Yes, yes, yes![]()
heheh oczywiście mam najmniejszą, na dokładnie drugim końcu bloku:P
Strasznie szkoda, że nie robią piwnic do każdego mieszkania, jak w wielkiej płycie. Dla mnie komórka była jednym z kryteriów wyboru mieszkania, tu niestety trzeba było mieć szczęście decydując się na mieszkanie bardzo szybko.
My długo z mieszkaniem nie zwlekaliśmy ale i tak komórki się skończyły. Na szczęście zrobiliśmy komórkę w mieszkaniu, ale to tylko na słoiki itp

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”