[Bud. D] Wezwanie do zapłaty ostatniej transzy za mieszkanie - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
misstrout

Re: [Bud. D] Wezwanie do zapłaty ostatniej transzy za mieszkanie - Centralna Park

Postautor: misstrout » 18 maja 2017, 14:56

Greg pisze:
misstrout pisze:
Greg pisze:W Pekao S.A 50 zł podeśle potem foto :P

Faktycznie, wczoraj podpisywałam na rynku i 50 zł :)

Na kiedy masz wypłatę MDM?

22 maja

harych

Re: [Bud. D] Wezwanie do zapłaty ostatniej transzy za mieszkanie - Centralna Park

Postautor: harych » 25 maja 2017, 21:32

Hm to dziwne, ja poszedłem do Pekao (Kapelanka) 5 maja, napisałem dwuzdaniowy wniosek i bez żdanej dodatkowej opłaty wypłatę przesunęli mi z 30.06 na 11.05. Pieniądze już są zaksięgowane na koncie dewelopera... Może jeszcze będą mnie ścigać o te 50 zł :D

misstrout pisze:
Greg pisze:
misstrout pisze:Faktycznie, wczoraj podpisywałam na rynku i 50 zł :)

Na kiedy masz wypłatę MDM?

22 maja

misstrout

Postautor: misstrout » 26 maja 2017, 10:54

harych pisze:Hm to dziwne, ja poszedłem do Pekao (Kapelanka) 5 maja, napisałem dwuzdaniowy wniosek i bez żdanej dodatkowej opłaty wypłatę przesunęli mi z 30.06 na 11.05. Pieniądze już są zaksięgowane na koncie dewelopera... Może jeszcze będą mnie ścigać o te 50 zł :D

Bo oni to pobierają z konta :)

harych

Postautor: harych » 30 maja 2017, 20:00

misstrout pisze:
harych pisze:Hm to dziwne, ja poszedłem do Pekao (Kapelanka) 5 maja, napisałem dwuzdaniowy wniosek i bez żdanej dodatkowej opłaty wypłatę przesunęli mi z 30.06 na 11.05. Pieniądze już są zaksięgowane na koncie dewelopera... Może jeszcze będą mnie ścigać o te 50 zł :D

Bo oni to pobierają z konta :)

Sprawdzałem historię rachunku i póki co nic nie pobrali :) Zobaczymy

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”