[Bud. D] Terminy obiorów nowych mieszkań od dewelopera - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
sabix

Re: [Bud. D] Terminy obiorów nowych mieszkań od dewelopera - Centralna Park

Postautor: sabix » 28 cze 2017, 23:46

Zostałam poinformowana już jakiś czas temu, że odbiory będą wg terminu uregulowania płatności.

misstrout

Postautor: misstrout » 28 cze 2017, 23:47

Greg pisze:
Annarem pisze:A ja jak dzwoniłam, jakoś w połowie kwietnia dowiedzieć się, kiedy odbiory, pani powiedziała, że wpisze mnie na listę pierwszeństwa. Nie wiem w końcu, jak to działa, bo mamy jeden z początkowych numerów, a pierwsi i tak nie jesteśmy, więc nie wiem, jakim systemem oddają ;D mdm idzie prawdopodobnie na sam koniec.

A co do za dyskryminacja MDMowców?

To jakieś niesprawdzone info bo ja mam MDM i odbiór w poniedziałek.

Czy ktoś już dostał maila z harmonogramem i informacjami o przebiegu odbioru? Miały być wczoraj...

Anita-CentralnaParkD

Postautor: Anita-CentralnaParkD » 29 cze 2017, 13:23

Hej ja dzwoniłam i wcisnęli mi wcześniejszy termin odbioru :) maja jakaś listę osób którym się nie spieszy i mogą podmienić daty :) także warto może zadzwonić i zapytać czy nie dałoby sie szybciej :)

MieszkankaD

Postautor: MieszkankaD » 29 cze 2017, 15:16

Anita-CentralnaParkD pisze:Hej ja dzwoniłam i wcisnęli mi wcześniejszy termin odbioru :) maja jakaś listę osób którym się nie spieszy i mogą podmienić daty :) także warto może zadzwonić i zapytać czy nie dałoby sie szybciej :)

Kiedy tam dzwonić i na jaki numer bo tam nikt nie odbiera ? :x

monika89

Postautor: monika89 » 29 cze 2017, 19:12

Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące :) (klatka IV) :)

BTW,
tak z ciekawości, czy miał ktoś mniejsze mieszkanie niż zakładała pierwotnie umowa?
Nasze było większe o 28 cm2... poczułam tą różnicę zwłaszcza w łazience, z 4.22 na 4.24 ;)

karolajna

Postautor: karolajna » 29 cze 2017, 19:29

monika89 pisze:Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące :) (klatka IV) :)

BTW,
tak z ciekawości, czy miał ktoś mniejsze mieszkanie niż zakładała pierwotnie umowa?
Nasze było większe o 28 cm2... poczułam tą różnicę zwłaszcza w łazience, z 4.22 na 4.24 ;)

pozdro, ja też klatka IV, planuję zacząć wykańczać mieszkanie (i potencjalnie siebie :D) od połowy lipca. :)

abcd

Postautor: abcd » 29 cze 2017, 19:49

Przyszedł e-mail z harmonogramem

monika89

Postautor: monika89 » 29 cze 2017, 20:37

abcd pisze:Przyszedł e-mail z harmonogramem

ja nie mam, ani w spamie ani w skrzynce :(

abcd

Postautor: abcd » 29 cze 2017, 20:45

monika89 pisze:
abcd pisze:Przyszedł e-mail z harmonogramem

ja nie mam, ani w spamie ani w skrzynce :(

@monika89 przepraszam, nie napisałam, ze to dotyczy tylko do ludzi, do których już dzwonili.

misstrout

Postautor: misstrout » 29 cze 2017, 20:50

monika89 pisze:Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące :) (klatka IV) :)

BTW,

Ja od razu, jak tylko się da ale spoko ja klatka I. Poza tym to chyba normalne, że będziemy się wszyscy wzajemnie przez jakiś czas wykańczać ;)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”