[Bud. D] Terminy obiorów nowych mieszkań od dewelopera - Centralna Park
Re: [Bud. D] Terminy obiorów nowych mieszkań od dewelopera - Centralna Park
Zostałam poinformowana już jakiś czas temu, że odbiory będą wg terminu uregulowania płatności.
Greg pisze:Annarem pisze:A ja jak dzwoniłam, jakoś w połowie kwietnia dowiedzieć się, kiedy odbiory, pani powiedziała, że wpisze mnie na listę pierwszeństwa. Nie wiem w końcu, jak to działa, bo mamy jeden z początkowych numerów, a pierwsi i tak nie jesteśmy, więc nie wiem, jakim systemem oddają ;D mdm idzie prawdopodobnie na sam koniec.
A co do za dyskryminacja MDMowców?
To jakieś niesprawdzone info bo ja mam MDM i odbiór w poniedziałek.
Czy ktoś już dostał maila z harmonogramem i informacjami o przebiegu odbioru? Miały być wczoraj...
-
Hej ja dzwoniłam i wcisnęli mi wcześniejszy termin odbioru
maja jakaś listę osób którym się nie spieszy i mogą podmienić daty
także warto może zadzwonić i zapytać czy nie dałoby sie szybciej 

-
Anita-CentralnaParkD pisze:Hej ja dzwoniłam i wcisnęli mi wcześniejszy termin odbiorumaja jakaś listę osób którym się nie spieszy i mogą podmienić daty
także warto może zadzwonić i zapytać czy nie dałoby sie szybciej
Kiedy tam dzwonić i na jaki numer bo tam nikt nie odbiera ?

Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące
(klatka IV)
BTW,
tak z ciekawości, czy miał ktoś mniejsze mieszkanie niż zakładała pierwotnie umowa?
Nasze było większe o 28 cm2... poczułam tą różnicę zwłaszcza w łazience, z 4.22 na 4.24

BTW,
tak z ciekawości, czy miał ktoś mniejsze mieszkanie niż zakładała pierwotnie umowa?
Nasze było większe o 28 cm2... poczułam tą różnicę zwłaszcza w łazience, z 4.22 na 4.24

monika89 pisze:Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące(klatka IV)
![]()
BTW,
pozdro, ja też klatka IV, planuję zacząć wykańczać mieszkanie (i potencjalnie siebie

Przyszedł e-mail z harmonogramem
abcd pisze:Przyszedł e-mail z harmonogramem
ja nie mam, ani w spamie ani w skrzynce

monika89 pisze:abcd pisze:Przyszedł e-mail z harmonogramem
ja nie mam, ani w spamie ani w skrzynce
@monika89 przepraszam, nie napisałam, ze to dotyczy tylko do ludzi, do których już dzwonili.
monika89 pisze:Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące(klatka IV)
![]()
BTW,
Ja od razu, jak tylko się da ale spoko ja klatka I. Poza tym to chyba normalne, że będziemy się wszyscy wzajemnie przez jakiś czas wykańczać

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”