W takim razie spokojnie czekam

misstrout pisze:monika89 pisze:Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące(klatka IV)
![]()
BTW,
tak z ciekawości, czy miał ktoś mniejsze mieszkanie niż zakładała pierwotnie umowa?
Nasze było większe o 28 cm2... poczułam tą różnicę zwłaszcza w łazience, z 4.22 na 4.24
Ja od razu, jak tylko się da ale spoko ja klatka I. Poza tym to chyba normalne, że będziemy się wszyscy wzajemnie przez jakiś czas wykańczać
misstrout pisze:Ja od razu, jak tylko się da ale spoko ja klatka I. Poza tym to chyba normalne, że będziemy się wszyscy wzajemnie przez jakiś czas wykańczać
monika89 pisze:No tak. Masz rację. Mam jednak nadzieję, że uda się stworzyć jakąś fajną sąsiedzką atmosferęi będzie nam się dobrze żyło.
abcd pisze:My też zaczynamy w miarę od razu / kl. 1
misstrout pisze:monika89 pisze:Czy zaraz po odbiorze planujecie wykańczanie mieszkań? My mamy ekipę dopiero na połowę września i zastanawiam się, czy to nie będzie dla kogoś męczące(klatka IV)
![]()
BTW,
tak z ciekawości, czy miał ktoś mniejsze mieszkanie niż zakładała pierwotnie umowa?
Nasze było większe o 28 cm2... poczułam tą różnicę zwłaszcza w łazience, z 4.22 na 4.24
Ja od razu, jak tylko się da ale spoko ja klatka I. Poza tym to chyba normalne, że będziemy się wszyscy wzajemnie przez jakiś czas wykańczać
abcd pisze:misstrout pisze:Ja od razu, jak tylko się da ale spoko ja klatka I. Poza tym to chyba normalne, że będziemy się wszyscy wzajemnie przez jakiś czas wykańczać
My też zaczynamy w miarę od razu / kl. 1
abcd pisze:monika89 pisze:abcd pisze:Przyszedł e-mail z harmonogramem
ja nie mam, ani w spamie ani w skrzynce
@monika89 przepraszam, nie napisałam, ze to dotyczy tylko do ludzi, do których już dzwonili.
harych pisze:abcd pisze:monika89 pisze:ja nie mam, ani w spamie ani w skrzynce
@monika89 przepraszam, nie napisałam, ze to dotyczy tylko do ludzi, do których już dzwonili.
Można się dowiedzieć czy harmonogram jest wysyłany tylko na tydzień do przodu? Można się dowiedzieć ile mieszkań wypada do oddania w ciągu tygodnia? Dzięki
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości