neska pisze:Są kolejne terminy odbiorów od 12 do 25 lipca. Harmonogram na mailu.
Hmm, to ciekawe, u mnie na skrzynce ciagle pusto.
neska pisze:Są kolejne terminy odbiorów od 12 do 25 lipca. Harmonogram na mailu.
luk pisze:Hmm, to ciekawe, u mnie na skrzynce ciagle pusto.
pablox pisze:luk pisze:Hmm, to ciekawe, u mnie na skrzynce ciagle pusto.
Tak wygląda harmonogram
luk pisze:pablox pisze:luk pisze:Hmm, to ciekawe, u mnie na skrzynce ciagle pusto.
Tak wygląda harmonogram
Dzieki za harmonogram.ciekaw jestem zatem, jakim kryterium kieruja sie przy ustalaniu terminow, skoro nie zostalem jeszcze ujety. Chyba ze te okienka u niektorych pracownikow wskazuja na to, ze bedzie to jeszcze aktualizowane.
harych pisze:luk pisze:Dzieki za harmonogram.ciekaw jestem zatem, jakim kryterium kieruja sie przy ustalaniu terminow, skoro nie zostalem jeszcze ujety. Chyba ze te okienka u niektorych pracownikow wskazuja na to, ze bedzie to jeszcze aktualizowane.
Rzeczywiście niektórych mieszkań brakuje. Może nie wszystkie płatności zostały uregulowane? Podejrzewam że np osoby które miały zaplanowaną wypłatę z MDM na 30 czerwca, nie są uwzględnione w obecnym harmonogramie.
Pegaso pisze:Dużo mieszkań jest bez garażu - dało sie tak kupić czy chodzi o miejsca na zewnatrz?
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość