[Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
kustosz

[Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park

Postautor: kustosz » 09 lip 2017, 20:01

Czy osoby, które odebrały mieszkanie otrzymały zdjęcia przebiegu położonych instalacji?
Podczas kupna deweloper zapewniał mnie, że takie zdjęcia zostaną zrobione i przekazane nam na płycie CD. W trakcie trwania budowy również przypomniałem o tym fakcie i zostałem zapewniony iż takowe zdjęcia będą przekazywane lokatorom.

Czy otrzymaliście takie zdjęcia podczas odbioru?

karolajna

Re: [Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park

Postautor: karolajna » 09 lip 2017, 20:12

kustosz pisze:Czy osoby, które odebrały mieszkanie otrzymały zdjęcia przebiegu położonych instalacji?
Podczas kupna deweloper zapewniał mnie, że takie zdjęcia zostaną zrobione i przekazane nam na płycie CD. W trakcie trwania budowy również przypomniałem o tym fakcie i zostałem zapewniony iż takowe zdjęcia będą przekazywane lokatorom.

Czy otrzymaliście takie zdjęcia podczas odbioru?

tak, ja dostałam dwie płyty CD.

co do samego odbioru, raczej u mnie były drobne rzeczy, odpryski tynku, głownie przy grzejnikach zostało to pokazowo spaprane, oczywiście do poprawy. klucze odebrane. powodzenia w nowym tygodniu odbiorów.

kustosz

Re: [Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park

Postautor: kustosz » 09 lip 2017, 20:44

karolajna pisze:Czy otrzymaliście takie zdjęcia podczas odbioru?

Dzięki za info :)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”