Czy ktoś z Was kupował miejsca postojowe na zewnątrz?
Na razie nie ma tam żadnych zabezpieczeń i już w tej chwili jest połowa miejsc zastawiona (pewnie przez wykonawców kolejnych etapów).
Będzie sajgon, nie wspominając o targach ....
[Bud. D] Zewnętrzne miejsca parkingowe na osiedlu Centralna Park
Re: [Bud. D] Zewnętrzne miejsca parkingowe na osiedlu Centralna Park
Pegaso pisze:Czy ktoś z Was kupował miejsca postojowe na zewnątrz?
Na razie nie ma tam żadnych zabezpieczeń i już w tej chwili jest połowa miejsc zastawiona (pewnie przez wykonawców kolejnych etapów).
Będzie sajgon, nie wspominając o targach ....
Tak się zastanawiam, jak wygląda kwestia postawienia znaku zakazu wjazdu? W sensie żeby była pod nim informacje że nie dotyczy mieszkańców.
W jakiś sposób by to rozwiązało problem, jeśli nie to mamy wspaniały tel. do straży miejskiej.
Ja kupowałam w podziemnym ale wydaje mi się, że sam znak niewiele zmieni. Miejsca i tak będą zajęte czy to przez ludzi z zewnątrz czy wzajemnie przez sąsiadów - dopóki nie będą jakoś oznaczone. Ja bym na Waszym miejscu spytała o to przy odbiorze.
Taki porządek jest też istotny bo nie raz ktoś będzie miał gości i dobrze by było wiedzieć które miejsca są dodatkowe i nie narażać się sąsiadom
W ogóle ile kosztowało zewnętrzne?
Taki porządek jest też istotny bo nie raz ktoś będzie miał gości i dobrze by było wiedzieć które miejsca są dodatkowe i nie narażać się sąsiadom

W ogóle ile kosztowało zewnętrzne?
Dla jasności - na razie mamy tylko 10 miejsc ogólnodostępnych, tak?
Jak my pytalismy to 12k na zewnątrz, woleliśmy dopłacić do garażu tym bardziej że to nie jest stricte prawo własności
Jak my pytalismy to 12k na zewnątrz, woleliśmy dopłacić do garażu tym bardziej że to nie jest stricte prawo własności
informuję, że zostaną Państwu udostępnione do korzystania miejsca zewnętrzne od nr 21 do 53 ( 33 sztuki )
Oke, pamięć mnie zawiodła. 

Brałem pod uwagę zewnętrzne i wg LCC miały być z blokadami.
Finalnie kupiłem w garażu dlatego pytam czy jest wśród nas ktoś kto się zdecydował na zewnętrzne.
Finalnie kupiłem w garażu dlatego pytam czy jest wśród nas ktoś kto się zdecydował na zewnętrzne.
sylwuszka pisze:Dla jasności - na razie mamy tylko 10 miejsc ogólnodostępnych, tak?
Nieźle, my zapłaciliśmy 12 za podziemne, w promocji.
Brakujące miejsca maja być wykonane do końca stycznia 2018. Jest to warunek pozwolenia na użytkowanie. Taką informację uzyskałem od osoby przekraczającej mieszkanie.
Póki co obecne miejsca są tak popularne, że niektórzy zajmują nawet po dwa 

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”