[Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Raffle

Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park

Postautor: Raffle » 12 lip 2017, 7:46

Zgadza sie - jeden pilot na jedno miejsce.

kusza

Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park

Postautor: kusza » 12 lip 2017, 10:01

Ja również jestem po odbiorze.

Ogólnie rzecz biorą mieszkanie jest wykonane dobrze. Jedyne zastrzeżenia mieliśmy do barierek na balkonie, które są krzywe, przez co szyby również są krzywo wmontowane, co powoduje, że ich łączenia nie są równo z belkami pionowymi. Wykonano nam również źle odpływ pod pralkę i na łączeniu ścian (podłoga + ściana działowa) wystaje lekko rura odpływowa i może być problem z poprawnym położeniem płytek. (Obie rzeczy mają poprawić). Dodatkowo zwróciliśmy uwagę na ścianę nad wywietrznikiem w oknie w salonie. Ściana była usmarowana brudną wodą, która wydostała się przez wywietrznik. Mają to skontrolować. Bo nie wyobrażam sobie, że po wykończeniu mieszkania i pomalowaniu go, gdy zawieje mocniej wiatr będzie mi dmuchać woda do mieszkania. Reszta prac zrobiona dobrze.

kustosz

Postautor: kustosz » 12 lip 2017, 10:12

Ja własnie zauważyłem, że dostałem zdjęcia instalacji z innego mieszkania...

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 12 lip 2017, 12:00

blakeg1 pisze:
madziks pisze:U nas wideodomofon jest na wprost drzwi, wiec tutaj pewnie też coś w tym guście. I na bank są już zamontowane.

no przeciez po lewej na scianie jest miejsce, i . brak:) no ale skoro u innych jest to pewnie lada moment domontują

. jest, zdjęcie jest jeszcze z przeglądu lokatorskiego.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 12 lip 2017, 12:33

Greg pisze:
blakeg1 pisze:
madziks pisze:U nas wideodomofon jest na wprost drzwi, wiec tutaj pewnie też coś w tym guście. I na bank są już zamontowane.

no przeciez po lewej na scianie jest miejsce, i . brak:) no ale skoro u innych jest to pewnie lada moment domontują

. jest, zdjęcie jest jeszcze z przeglądu lokatorskiego.

pokazecie ciekawskiemu jak wyglada?:D

MieszkankaD

Postautor: MieszkankaD » 12 lip 2017, 20:45

kustosz pisze:Ja własnie zauważyłem, że dostałem zdjęcia instalacji z innego mieszkania...

A w moich zdjęciach brakuje łazienki. . Chcieliśmy zmienić kontakty i teraz nie wiem gdzie idą kable. .

Boston

Postautor: Boston » 13 lip 2017, 14:56

Bylismy wczoraj w mieszkaniue - windy nadal nie sa zabezpieczone :/

Czy ktos kontaktowal sie z administratorem kiedy lakawie to maja zamiar zrobic?

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 13 lip 2017, 15:00

Boston pisze:Bylismy wczoraj w mieszkaniue - windy nadal nie sa zabezpieczone :/

Czy ktos kontaktowal sie z administratorem kiedy lakawie to maja zamiar zrobic?

A która klatka?
W 4 jest tylko karton na podłodze. Jak odbierałem mieszkanie to powiedzieli, że to w sumie tyle...

kustosz

Postautor: kustosz » 13 lip 2017, 15:19

Boston pisze:Czy ktos kontaktowal sie z administratorem kiedy lakawie to maja zamiar zrobic?

Ja rozmawiałem w tym temacie, jeżeli dobrze pamiętam to zamówione zabezpieczenia docierają i mają być na dniach (ok wtorku chyba).

Boston

Postautor: Boston » 13 lip 2017, 15:36

kustosz pisze:
Boston pisze:Czy ktos kontaktowal sie z administratorem kiedy lakawie to maja zamiar zrobic?

Ja rozmawiałem w tym temacie, jeżeli dobrze pamiętam to zamówione zabezpieczenia docierają i mają być na dniach (ok wtorku chyba).

Super dzieki za info :)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”