[Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park
Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park
Też jestem już po odbiorze i również bez większych problemów. Polecam jednak wybrać się ze specjalistą ponieważ znaleźli dużo rzeczy drobnych o których nawet bym nie pomyślał takich jak np zarysowane szkiełko w wizjerze albo zasłonięte nawietrzaki okienne przez roletę. Ja korzystałem z White Inspirations których już tu ktoś wcześniej polecał i jestem mega zadowolony.
Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park
Dziś zabezpieczyli windy 

Dobrze że jest otwór na panel dotykowy
Oklaski dla dewelopera, 2 tygodnie od rozpoczecia odbiorow na zdobycie plyty wiorowej dostepnej w kazdym markecie budowlanym od reki, to nie lada wyczyn!
Ja polecam okleić sobie drzwi wejściowe czymś grubszym, bo jeden sąsiad który szedł z profilem już mi zarysował
(kl. 4).

A jak w ogóle ida numeracje klatek?
Ja mam tą w rogu - który to nr?
Nie byłem jeszcze na budowie
Ja mam tą w rogu - który to nr?
Nie byłem jeszcze na budowie

Od garażu jest klatka pierwsza.
Jak wygląda u was kwestia zamykania drzwi do klatki schodowej?
U mnie klatka nr.5 cały czas drzwi są otwarte, domofon działa ale drzwi się nie blokują, można tylko zamknąć kluczem zamek.
U mnie klatka nr.5 cały czas drzwi są otwarte, domofon działa ale drzwi się nie blokują, można tylko zamknąć kluczem zamek.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”