[Bud. D] Gdzie kupić grzejnik do łazienki z odpowienim rozstawem - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
monika89

[Bud. D] Gdzie kupić grzejnik do łazienki z odpowienim rozstawem - Centralna Park

Postautor: monika89 » 12 wrz 2017, 19:37

Mam szybkie pytanie. Gdzie kupowaliscie grzejniki do łazienki? Jest problem żeby dostać taki nadający się do łazienki w bloku z tym rozstawem jaki mamy. Chcieliśmy mniejszy i czarny

Help

misstrout

Re: [Bud. D] Gdzie kupić grzejnik do łazienki z odpowienim rozstawem - Centralna Park

Postautor: misstrout » 13 wrz 2017, 16:26

monika89 pisze:Mam szybkie pytanie. Gdzie kupowaliscie grzejniki do łazienki? Jest problem żeby dostać taki nadający się do łazienki w bloku z tym rozstawem jaki mamy. Chcieliśmy mniejszy i czarny

Help

My kupiliśmy ten: radval.pl/pl/p/GRZEJNIK-LAZIENKOWY-1210X500-GRAFIT-STRUKTURALNY/296
Tylko jakiś większy. Ale w tej cenie.

Na żywo wygląda tak:

Obrazek

eInka

Re: [Bud. D] Gdzie kupić grzejnik do łazienki z odpowienim rozstawem - Centralna Park

Postautor: eInka » 13 wrz 2017, 20:35

Ja mam Luxrad Trapezo Grafit, kupowany był ze względu na wygląd :P bo rozstaw został zmieniony przy przenoszeniu rur ;)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”