[Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
blakeg1

[Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park

Postautor: blakeg1 » 25 wrz 2017, 8:32

czy zalozenie/przyklejenie folii matowej na pomaranczowy balkon (ten przezroczysty) jest ingerencja w elewacje? czy od wewnetrznej strony wolno mi to zrobic? jak myslicie?

chodzi mi o cos w stylu: https://www.google.pl/search?q=folie+ma ... 40&bih=803

kustosz

Re: [Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park

Postautor: kustosz » 25 wrz 2017, 9:36

blakeg1 pisze:czy zalozenie/przyklejenie folii matowej na pomaranczowy balkon (ten przezroczysty) jest ingerencja w elewacje? czy od wewnetrznej strony wolno mi to zrobic? jak myslicie?

chodzi mi o cos w stylu: google.pl/search?q=folie+matowe+balkon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgndW027_WAhXFnBoKHWRcDDQQ_AUICigB&biw=1440&bih=803

W moim odczuciu jeżeli jest to wersja nieprzeźroczysta to nie ma żadnej ingerencji ponieważ nie widać nic za zewnątrz (tam jest wciąż pomarańcz), a folia bądź co bądź nie jest na stałe ;)

luk

Re: [Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park

Postautor: luk » 05 paź 2017, 7:15

blakeg1 pisze:czy zalozenie/przyklejenie folii matowej na pomaranczowy balkon (ten przezroczysty) jest ingerencja w elewacje? czy od wewnetrznej strony wolno mi to zrobic? jak myslicie?

chodzi mi o cos w stylu: google.pl/search?q=folie+matowe+balkon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgndW027_WAhXFnBoKHWRcDDQQ_AUICigB&biw=1440&bih=803

dzialales juz moze cos w tym kierunku, czy temat stanal?

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 05 paź 2017, 8:26

poki co pytalem tylko orientacyjnie, bo ja mam mieszkanie w bloku II-ego etapu.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 09 paź 2017, 15:48

do kogo powinienem napisac zeby zapytac czy przyklejenie folii matowej na balkon bedzie ingerencja w elewację?

podacie jakis adres mailowy?

framauro

Postautor: framauro » 09 paź 2017, 17:35

blakeg1 pisze:do kogo powinienem napisac zeby zapytac czy przyklejenie folii matowej na balkon bedzie ingerencja w elewację?

podacie jakis adres mailowy?

chłopie, co Ty masz, 5 lat, że sam sobie nic nie znajdziesz? :lol:

na posprzedażową pisz do LCC, albo do przedstawiciela LCC, z którym mailowałeś dotychczas, jeżeli Ci nie odpowie, to Cię przekieruje do odpowiedniej osoby.

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”