czy zalozenie/przyklejenie folii matowej na pomaranczowy balkon (ten przezroczysty) jest ingerencja w elewacje? czy od wewnetrznej strony wolno mi to zrobic? jak myslicie?
chodzi mi o cos w stylu: https://www.google.pl/search?q=folie+ma ... 40&bih=803
[Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park
Re: [Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park
blakeg1 pisze:czy zalozenie/przyklejenie folii matowej na pomaranczowy balkon (ten przezroczysty) jest ingerencja w elewacje? czy od wewnetrznej strony wolno mi to zrobic? jak myslicie?
chodzi mi o cos w stylu: google.pl/search?q=folie+matowe+balkon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgndW027_WAhXFnBoKHWRcDDQQ_AUICigB&biw=1440&bih=803
W moim odczuciu jeżeli jest to wersja nieprzeźroczysta to nie ma żadnej ingerencji ponieważ nie widać nic za zewnątrz (tam jest wciąż pomarańcz), a folia bądź co bądź nie jest na stałe

Re: [Bud. D] Przyklejenie folii matowej na balkon a ingerencja w elewację - Centralna Park
blakeg1 pisze:czy zalozenie/przyklejenie folii matowej na pomaranczowy balkon (ten przezroczysty) jest ingerencja w elewacje? czy od wewnetrznej strony wolno mi to zrobic? jak myslicie?
chodzi mi o cos w stylu: google.pl/search?q=folie+matowe+balkon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgndW027_WAhXFnBoKHWRcDDQQ_AUICigB&biw=1440&bih=803
dzialales juz moze cos w tym kierunku, czy temat stanal?
poki co pytalem tylko orientacyjnie, bo ja mam mieszkanie w bloku II-ego etapu.
do kogo powinienem napisac zeby zapytac czy przyklejenie folii matowej na balkon bedzie ingerencja w elewację?
podacie jakis adres mailowy?
blakeg1 pisze:do kogo powinienem napisac zeby zapytac czy przyklejenie folii matowej na balkon bedzie ingerencja w elewację?
chłopie, co Ty masz, 5 lat, że sam sobie nic nie znajdziesz?

na posprzedażową pisz do LCC, albo do przedstawiciela LCC, z którym mailowałeś dotychczas, jeżeli Ci nie odpowie, to Cię przekieruje do odpowiedniej osoby.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”