[Bud. D] Spotkanie wspólnoty - osiedle Centralna Park Kraków

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
kustosz

[Bud. D] Spotkanie wspólnoty - osiedle Centralna Park Kraków

Postautor: kustosz » 09 lis 2017, 13:55

Czy ktoś mógłby przypomnieć miejsce i adres dzisiejszego spotkania?
Z góry dzięki! ;)

Annarem

Re: [Bud. D] Spotkanie wspólnoty - osiedle Centralna Park Kraków

Postautor: Annarem » 09 lis 2017, 14:07

Szanowni Państwo.

Pragniemy poinformować, że w dniu 9 listopada 2017 roku (Czwartek) o godz. 18.00 w sali nr C w budynku głównym Uczelni AWF przy Alei Jana Pawła II 78 w Krakowie odbędzie się zebranie Wspólnoty Mieszkaniowej.

kustosz

Postautor: kustosz » 09 lis 2017, 14:45

Dzięki!

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 09 lis 2017, 17:23

Nie będę dzisiaj mógł byś na spotkaniu, jeśli ktoś będzie tak uprzejmy to proszę o jakieś zdanie relacji ze spotkania tutaj w temacie.
Pozdr.

Demiko

Postautor: Demiko » 09 lis 2017, 19:10

Zgodnie z otrzymanym listem od zarzadcy, na spotkaniu bedzie sporzadzany protokol (jak zreszta na kazdym zebraniu wspolnoty). Chyba lepiej zwrocic sie do zarzadcy, by go udostepnil indywidualnie (o ile sam nie bedzie go wysylal mieszkancom lub udostepnial w e-kartotece), niz poruszac tutaj kwestie naszego funduszu remontowego, monitoringu, skladek itp.?

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 09 lis 2017, 20:50

Demiko pisze:Zgodnie z otrzymanym listem od zarzadcy, na spotkaniu bedzie sporzadzany protokol (jak zreszta na kazdym zebraniu wspolnoty). Chyba lepiej zwrocic sie do zarzadcy, by go udostepnil indywidualnie (o ile sam nie bedzie go wysylal mieszkancom lub udostepnial w e-kartotece), niz poruszac tutaj kwestie naszego funduszu remontowego, monitoringu, skladek itp.?

https://www.e-kartoteka.pl/#/forum
Tutaj myślę że możemy pisać bez problemu...

merlot

Postautor: merlot » 10 lis 2017, 12:30

A ja właśnie chętnie zweryfikowałbym, jak różne koszty u nas, będą kształtowały się na tle innych nowych inwestycji w okolicy :) Nie wiem, jaka to tajemnica, ile się płaci od metra kwadratowego na fundusz remontowy :)

Swoją drogą, to jesteście zadowoleni z firmy sprzątającej blok? Ja mam czasem mieszane uczucia, choć jak na razie, to zrzucam to jeszcze na karb tego, że sporo remontów cały czas trwa w bloku, więc przez to też robi się bałagan.

szynszyl

Postautor: szynszyl » 24 lis 2017, 17:23

W razie gdyby ktoś nie zauważył – na e-kartotece pojawił się protokół ze spotkania wspólnoty i „spotkania garażowego”.
Można tam tez głosować na zaproponowane uchwały lub przez karty w skrzynce pocztowej.

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”