deceq pisze:Mieszkamy we wspólnocie która ma swoje reguły (zakończenie prac remontowych przed 20)
Nie mamy takiej reguły, to jest tylko zalecenie. Czytanie ze zrozumieniem.
Mamy regulamin, ktory warto przeczytac.
deceq pisze:Mieszkamy we wspólnocie która ma swoje reguły (zakończenie prac remontowych przed 20)
deceq pisze:Jeśli chcecie się tak trzymać reguł to od jutra zaczynam chodzić z pretensjami do ludzi którym płacze dziecko o 4 rano i do tych którym ostatnio wył pies przez półtorej godziny od 5 rano w niedzielę. Pasuje ?
michaljg pisze:deceq pisze:Mieszkamy we wspólnocie która ma swoje reguły (zakończenie prac remontowych przed 20)
Mamy regulamin, ktory warto przeczytac.
misstrout pisze:Jeśli to zaburza Twój spokój to oczywiście masz prawo pójść i zwrócić uwagę, tak samo jak my mamy prawo pójść do kogoś kto wierci. Obawiam się jednak, że na dorosłego i świadomego człowieka możemy mieć większy wpływ niż na małe dziecko czy zwierzę. I uwierz mi, ktoś komu się o 4 rano drze dziecko ma tego dużo bardziej dość niż Ty A jak ktoś ma psa z lękiem separacyjnym to warto doradzić behawiorystę.
Anidala pisze:Przy okazji tematu chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Państwa doświadcza problemów z głośnymi sąsiadami z 1 piętra w 1 klatce. Nie chodzi mi o wiercenie a o głośne rozmowy, krzyki, imprezki często do godzin porannych. Jeśli tak to poproszę o prywatną wiadomość.
Anidala pisze:Chodzi mi o mieszkanie nr 7 konkretnie. Pion balkonów nad wjazdem do garażu podziemnego od strony ulicy Galicyjskiej.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości