Pegaso pisze:Wiadomo wg jakiego klucza będą odbiory?
W lipcu mnie nie ma , więc jak by szło po nr to powinienem się załapać w 1 połowie,
pewnie po numerach, tak jak przeglądy.
Pegaso pisze:Wiadomo wg jakiego klucza będą odbiory?
W lipcu mnie nie ma , więc jak by szło po nr to powinienem się załapać w 1 połowie,
MieszkankaD pisze:Halo sąsiedzi. Ktoś? Coś? Już wiadomo o terminie oddania kluczy do mieszkań?
Proszę oczekiwać cierpliwie na kontakt ws. terminu odbioru-przewidujemy, że rozpoczniemy realizację odbiorów ok. połowy czerwca. Grafik wyślemy z wyprzedzeniem.
Greg pisze:MieszkankaD pisze:Halo sąsiedzi. Ktoś? Coś? Już wiadomo o terminie oddania kluczy do mieszkań?
Ostatnio dostałem takiego maila :Proszę oczekiwać cierpliwie na kontakt ws. terminu odbioru-przewidujemy, że rozpoczniemy realizację odbiorów ok. połowy czerwca. Grafik wyślemy z wyprzedzeniem.
Myślę że będzie to wyglądało troszkę inaczej niż po numerach mieszkań ponieważ nie wszyscy do tego czasu już będą mieli uregulowane płatności z deweloperem w szczególności Ci którzy mają wypłatę z MDM na koniec czerwca.
Dlatego Ci którzy będą już na zero z płatnościami dostaną klucze wcześniej.
Myślę że jeśli zacznie się ok 15 czerwca to jakiś tydzień wcześniej dadzą harmonogram i do końca czerwca ci co zapłacili już mieszkanie odbiorą
karolajna pisze:Greg pisze:MieszkankaD pisze:Halo sąsiedzi. Ktoś? Coś? Już wiadomo o terminie oddania kluczy do mieszkań?
Ostatnio dostałem takiego maila :Proszę oczekiwać cierpliwie na kontakt ws. terminu odbioru-przewidujemy, że rozpoczniemy realizację odbiorów ok. połowy czerwca. Grafik wyślemy z wyprzedzeniem.
Myślę że będzie to wyglądało troszkę inaczej niż po numerach mieszkań ponieważ nie wszyscy do tego czasu już będą mieli uregulowane płatności z deweloperem w szczególności Ci którzy mają wypłatę z MDM na koniec czerwca.
Myślę że jeśli zacznie się ok 15 czerwca to jakiś tydzień wcześniej dadzą harmonogram i do końca czerwca ci co zapłacili już mieszkanie odbiorą
dostałam w mailu z LCC informację, że odbiory ruszą najwcześniej 20 czerwca.
karolajna pisze:Greg pisze:MieszkankaD pisze:Halo sąsiedzi. Ktoś? Coś? Już wiadomo o terminie oddania kluczy do mieszkań?
dostałam w mailu z LCC informację, że odbiory ruszą najwcześniej 20 czerwca.
Wrona pisze:Oj coś mich musi blokować, prawdopodobnie pozwolenie na użytkowanie.
Wrona pisze:Oj coś mich musi blokować, prawdopodobnie pozwolenie na użytkowanie. Nie ma się co łudzić tylko szczęśliwcy może dostaną klucze w czerwcu z uwagi że 150 mieszkań nie oddaje się szybko...
kustosz pisze:Wrona pisze:Oj coś mich musi blokować, prawdopodobnie pozwolenie na użytkowanie. Nie ma się co łudzić tylko szczęśliwcy może dostaną klucze w czerwcu z uwagi że 150 mieszkań nie oddaje się szybko...
Z tego co się dowiedziałem to trzyma ich pozwolenie na użytkowanie, a odbiory mają się zacząć końcem czerwca.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości