Do nas kobita wysyła zawsze smsy jak wyśle jakiegokolwiek maila.
Wy nie dostajecie?
[Bud. D] Wezwanie do zapłaty ostatniej transzy za mieszkanie - Centralna Park
Re: [Bud. D] Wezwanie do zapłaty ostatniej transzy za mieszkanie - Centralna Park
@madziks - nie nie dostajemy zadnych smsow
U mnie tez w spamie bylo:P
U mnie tez w spamie bylo:P
Re: [Bud. D] Wezwanie do zapłaty ostatniej transzy za mieszkanie - Centralna Park
U mnie też w spamie się znalazł 
Pytanie do osób biorących mieszkanie na kredyt z MDM jak to jest z tym terminem 14 dni do zapłaty skoro środki z MDM są na koniec wypłacane?

Pytanie do osób biorących mieszkanie na kredyt z MDM jak to jest z tym terminem 14 dni do zapłaty skoro środki z MDM są na koniec wypłacane?
Greg pisze:U mnie też w spamie się znalazł
Podbijam. Jak to jest właśnie z wypłata ostatniej transzy przy MDM??
Cześć!
W naszym przypadku w umowie zostało określone : wpłata w ciągu 14 dni od dnia zawiadomienia o zakończeniu budowy, nie później niż do dnia 14.06.2017.
Jest już wpis o zakończeniu budowy zatem spokojnie można składać dokumenty o wypłatę MDM
U nas wypłacali transzę do 2 dni po tym jak przynosiliśmy wezwanie.
W naszym przypadku w umowie zostało określone : wpłata w ciągu 14 dni od dnia zawiadomienia o zakończeniu budowy, nie później niż do dnia 14.06.2017.
Jest już wpis o zakończeniu budowy zatem spokojnie można składać dokumenty o wypłatę MDM

sabix pisze:Cześć!
Jest już wpis o zakończeniu budowy zatem spokojnie można składać dokumenty o wypłatę MDMU nas wypłacali transzę do 2 dni po tym jak przynosiliśmy wezwanie.
Ja mam wypłate z MDM na 30.06.2017r. więc będę musiał chyba musiał złożyć wniosek o wcześniejsza wypłatę.
Greg pisze:Ja mam wypłate z MDM na 30.06.2017r. więc będę musiał chyba musiał złożyć wniosek o wcześniejsza wypłatę.
U mnie podobnie, daj znać jak udało Ci się to załatwić.
kustosz pisze:Greg pisze:Ja mam wypłate z MDM na 30.06.2017r. więc będę musiał chyba musiał złożyć wniosek o wcześniejsza wypłatę.
Właśnie jestem na etapie mailowym z bankiem, dam Ci znać jak to wygląda.
Greg pisze:kustosz pisze:Greg pisze:Ja mam wypłate z MDM na 30.06.2017r. więc będę musiał chyba musiał złożyć wniosek o wcześniejsza wypłatę.
Właśnie jestem na etapie mailowym z bankiem, dam Ci znać jak to wygląda.
jeżeli jacyś nieszczęśnicy, tak jak ja, mają kredyt w PKO BP, to wypłata w dzień ustalony w umowie, w moim przypadku 30.06.
U mnie bank stwierdził, że data na wniosku MDM oznacza najpóźniejszy termin wypłaty i nic nie stoi na przeszkodzie żeby zgłaszać się po kasę z miesięcznym wyprzedzeniem.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”