[Bud. D] Ocieplanie i elewacja inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków
Re: [Bud. D] Ocieplanie i elewacja inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków
Przez szpareczkę ;D
Kilka zdjęć z dzisiaj, w tym jedne przez "szpareczkę" 

@ Jafarek - Dzieki za zdjecia
My obecnie mieszkamy za daleko zeby jezdzic i ogladac postepy i caly czas licze na Was
Nasze mieszkanko juz otynkowane z obu stron
jestem ciekawa pokryc balkonow ...wg wizualizacji jasny tynk i jasny balkon

Nasze mieszkanko juz otynkowane z obu stron

Vissas pisze:Nasze mieszkanko juz otynkowane z obu stronjestem ciekawa pokryc balkonow ...wg wizualizacji jasny tynk i jasny balkon
O które mieszkanie wasze?
@Jafarek, @ Vissas szanujmy wszystkich i nie zaśmiecajmy wątku tylko piszcie na prv.
04.12.2016 postępy na dziedzińcu:

04.12.2016 postępy na dziedzińcu:

Postępy widać są duże. Bliżej końce niż dalej, co naprawdę cieszy
Dzisiejsze zdjęcia:

Dzisiejsze zdjęcia:

Na moje totalnie nieprofesjonalne oko widać duże zaawansowanie prac. Czy ktoś bardziej znający się na rzeczy może powiedzieć czy jest realna szansa, że skończą elewację do końca roku (termin przewidziany w harmonogramie)?
Druga kwestia - ciekawi mnie czemu jeden element jest jeszcze odkryty? To w jakimś konkretnym celu? (widoczne pustaki na pierwszym zdjęciu, lewy dolny róg)
Druga kwestia - ciekawi mnie czemu jeden element jest jeszcze odkryty? To w jakimś konkretnym celu? (widoczne pustaki na pierwszym zdjęciu, lewy dolny róg)
Ja jestem zawiedziony tempem prac nad elewacja poludniowej strony. Trwa to juz czwarty (piaty?) tydzien i idzie jak krew z nosa w porownaniu do innych scian. Tak jakby na sile nie chcieli zamknac kolejnego etapu budowy wczesniej, niz przewidziano w harmonogramie. Cieszy natomiast postep prac wokol bloku 
Dzieki ponownie za zdjecia!

Raffle pisze:Ja jestem zawiedziony tempem prac nad elewacja poludniowej strony. Trwa to juz czwarty (piaty?) tydzien i idzie jak krew z nosa w porownaniu do innych scian. Tak jakby na sile nie chcieli zamknac kolejnego etapu budowy wczesniej, niz przewidziano w harmonogramie. Cieszy natomiast postep prac wokol bloku
Weźcie pod uwagę, że na tej ścianie jest znacznie więcej dłubaniny - okna, balkony, etc. Ale fakt, nieco zwolnili. Ale lepiej, żeby zrobili wolniej a dokładniej, niż żeby miało to być spartolone.
Ja liczę, że przed świętami dostaniemy wezwanie do wypłaty kolejnej transzy. Deweloperowi raczej też zależy na szybkim oddaniu - szybciej dostanie kasę.
Post zniknął bo...?
śmiać mi się chce jak takie coś czytam.. dajcie im pracować skoro nie macie o tym pojęcia to co się wypowiadacie i się stresujecie? Macie terminy to czekajcie bo i tak nic nie zmienicie. Jest zima i nie codziennie się da robić a i dni są coraz krótsze - weźcie to pod uwagę.
śmiać mi się chce jak takie coś czytam.. dajcie im pracować skoro nie macie o tym pojęcia to co się wypowiadacie i się stresujecie? Macie terminy to czekajcie bo i tak nic nie zmienicie. Jest zima i nie codziennie się da robić a i dni są coraz krótsze - weźcie to pod uwagę.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”