a te balkonowe szpary masakra, na Grzegórzeckiej mają to samo, jak miałam wyjść na balkon na 3 piętrze to się czułam mocno niepewnie, mam nadzieję, że na 2 piętrze bardziej się ogarnę

ogólnie wygląda to wszystko bardzo ładnie, dzięki za zdjęcia

karolajna pisze:a jak instalacje w łazience i w kuchni? do wkucia czy doprowadzone wyjścia?
kustosz pisze:Dzięki za zdjęcia i informacje.
Robił ktoś pomiary metrażu?
Był prąd aby sprawdzić napięcie?
Annarem pisze:Co do dyskusji forumowiczów nt siatek antykotowych, z tego co zrozumiałam można, byle nie wiercić w elewacji. Dowiadywałam się, czy taką a'la wiklinową sciankę można postawić i kobieta stwierdziła, że można, chyba, że zarząd każe zdemontować... Odpadają też suszarki sufitowe na balkonie.
misstrout pisze:U mnie jest wszystko OK poza brakującym gniazdkiem w łazience i wyjściem na taras na wysokości ...uwaga... 40 cm! Czy jest tu ktoś jeszcze z ostatniego piętra? Co zamierzacie z tym zrobić? Właściwie to chętnie pogadam o tym na priv.
blakeg1 pisze: 40 cm przerwy miedzy podlogą a drzwiami? Masz zdjecie zeby pokazac jak to wyglada?
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości