misstrout pisze:sojus pisze:Tak na prawdę to Wy najdłużej będziecie mieć syf bo będzie pełno kurzu od nowych budynkówz budynku E będzie podobnie a ta galeria co będzie po drugiej stronie Galicyjskiej ma chyba powstać do 2019 roku wiec tez będzie syf
A dzięki Wam my będziemy mieć łatwiejzawsze pierwsi maja najgorzej
I to Cię tak cieszy? Bo nie wiem czemu ma służyć Twój post, raczej nie załagodzeniu nerwowej atmosfery. Czemu Cię to tak dotyka, że ktoś głośno na forum, mając do tego prawo wyraża swoje niezadowolenie ze zwolnienia tempa robót budowlanych? To nawet nie Twój budynek więc daj już spokój i zajmij się swoimi sprawami
A poza tym nie zaśmiecaj wątku wielokrotnymi odpowiedziami. Od dopisywania jest taki przycisk "edytuj". Wchodzimy tu po to, żeby sprawdzić postępy budowy a nie Twój flood.
I co się tak spijasz? Z niczego się nie cieszę a na pewno nie z ewentualnego braku postępu prac bo to mogłoby mieć wpływ na inne inwestycje. Napisałem tak jak napisałem bo skoro są terminy a czasu jeszcze trochę jest to nie ma co się denerwować ze komuś się wydaje ze idzie wolno - tym bardziej ze może się okazać ze są do przodu z pracami