kustosz pisze:"w koło Macieju"
WOW zablysnales Kustosz ....
kustosz pisze:"w koło Macieju"
Wrona pisze:Z tego co się orientuje to ogrodzenie powstało tutaj (czerwona linia)
Grodzili ludzie z budowy naszego osiedla. Czyżby ten teren miedzy blokiem a EXPO należał do LC CORP??
To naturalne ze bank nie mógłby zmienić teraz ni stad ni zowąd oprocentowania w zwiazku ze zmiana terminu wyplaty transzy - zmiana taka wymagałaby powtórzenia całego procesu weryfikacji zdolności kredytowej klienta, czyli tak naprawdę wiązałaby się z nowym wnioskiem o kredyt, a w rezultacie - nową umową. Tak jak wspomniałem wcześniej, tego typu kwestie rozwiązuje się poprzez aneksy do umów już podpisanychkustosz pisze:Pro po MDM dzwoniłem do banku, na szczęście się częściowo myliłem.
Zmienić datę wypłaty MDM można w ramach 2017, ale wymaga to aneksu do umowy kredytowej z bankiem - tak jak wspominałem wcześniej. Natomiast ten aneks nie powoduje zmiany oprocentowania kredytui to jest obszar w którym na szczęście miałem błędne informacje.
TomaToma pisze:To naturalne ze bank nie mógłby zmienić teraz ni stad ni zowąd oprocentowania w zwiazku ze zmiana terminu wyplaty transzy - zmiana taka wymagałaby powtórzenia całego procesu weryfikacji zdolności kredytowej klienta, czyli tak naprawdę wiązałaby się z nowym wnioskiem o kredyt, a w rezultacie - nową umową. Tak jak wspomniałem wcześniej, tego typu kwestie rozwiązuje się poprzez aneksy do umów już podpisanych
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości