[Bud. D] Balkony: wygląd, jakość wykonania i trwałość - Centralna Park Kraków

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Re: [Bud. D] Balkony: wygląd, jakość wykonania i trwałość - Centralna Park Kraków

Postautor: jafarek » 28 lut 2017, 13:18

karolajna pisze:na wizualizacjach te pomarańczowe balkony były i jaśniejsze, i ciemniejsze, więc może te tic-tackowe odcienie mają to odzwierciedlać? i chyba wygląda na to, że białe balkony zostaną mleczne, a nie takie całkiem przezroczyste, czyli też super

Z ciekawości, sprawdziłem wizualizację, faktycznie niektóre balkony są ciemniejsze. Natomiast nie ma ciemnych mlecznych tylko wszystkie przezroczyste.

Zdjęcie balkonów po prawej.

Obrazek

Annarem

Re: [Bud. D] Balkony: wygląd, jakość wykonania i trwałość - Centralna Park Kraków

Postautor: Annarem » 04 mar 2017, 20:18

Dzisiejsza aktualizacja, ogrodzenie zdjęte, a brak jednego panelu na balkonie pozwolił nam "wejść" na balkon któregoś z sąsiadów na parterze :D szyby balkonowe są podwójne, nawet solidnie wyglądają (mleczne, bez folii :)). Niestety jakość i wykończenie płytek troszkę pozostawiają do życzenia. Na pierwszy rzut oka, krzywo docięty cokół, co niektórym może nie przeszkadzać (ale za taką kasę powinno być na cycuś glancuś) i różnice w poziomie płytek niestety.

Annarem

Postautor: Annarem » 04 mar 2017, 20:32

Dołączam zdjęcia :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pablox

Postautor: pablox » 05 mar 2017, 0:49

Czyli swój przegląd lokatorski masz już za sobą...

Annarem

Postautor: Annarem » 05 mar 2017, 7:20

Przede mną, ale przynajmniej wiem, na co mniej więcej zwracać uwagę :D

neska

Postautor: neska » 05 mar 2017, 12:56

Annarem pisze:Przede mną, ale przynajmniej wiem, na co mniej więcej zwracać uwagę :D

I jak wrażenia pozytywne czy widzisz jakies niedociągnięcia? Niestety ze zdjęć ciężko dostrzec szczegóły.

Annarem

Postautor: Annarem » 05 mar 2017, 13:40

Niestety ciemno już było i faktycznie słabo widać, ale post wyżej przed zdjęciami opisałam wszystkie nasze "ale" :)

misstrout

Postautor: misstrout » 05 mar 2017, 18:17

Annarem pisze:Niestety ciemno już było i faktycznie słabo widać, ale post wyżej przed zdjęciami opisałam wszystkie nasze "ale" :)

Byłam tam dziś. Faktycznie płytki dość nierówno ale cokół to wygląda że tak ma być bo po drugiej stronie drzwi tak samo. Nie wiem po co no ale kwestia gustu ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Annarem

Postautor: Annarem » 05 mar 2017, 19:03

No właśnie mi się wydawało, że z drugiej strony jest prosty, ale skoro jest tak samo, to pozostaje nam się zastanawiać, co autor miał na myśli :D

misstrout

Postautor: misstrout » 05 mar 2017, 21:47

Annarem pisze:No właśnie mi się wydawało, że z drugiej strony jest prosty, ale skoro jest tak samo, to pozostaje nam się zastanawiać, co autor miał na myśli :D

Dowiemy się w przyszłym tygodniu czy te cokoły wyjątkowe czy faktycznie tak miało być ;)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”