misstrout pisze:Czy ktoś już dostał wycenę albo wie kiedy to nastąpi?
nic nie wiem, nic nie dostałam. aż mnie skręca z ciekawości:D
misstrout pisze:Czy ktoś już dostał wycenę albo wie kiedy to nastąpi?
abcd pisze:misstrout pisze:Czy ktoś już dostał wycenę albo wie kiedy to nastąpi?
nic nie wiem, nic nie dostałam. aż mnie skręca z ciekawości:D
Boston pisze:Pani od projektow powiedziala mi ze po wyslaniu projektow do generalnego wykonawcy zajmie to okolo miesiaca
Boston pisze:No mogliby popracowac nad sprawniejszym przerabianiem tych wnioskow![]()
Na szczescie mamy jeszcze jakis rok do oddania wiec chyba sie wyrobia![]()
BTW sa nowe zdjecia na stronie wrzucone ale aktualniejsze jak zawsze sa na forum
abcd pisze:hehe no ciekawe ile w sumie poprawek zostało zgłoszonych:) na forum nie jest nas dużo a prawie każdy coś tam zmienia.
abcd pisze:oglądałam zdjęcia. Jakoś na wizualizacjach balkon w moim pionie wygląda na większy:D heheheh![]()
Nowy pisze:abcd pisze:oglądałam zdjęcia. Jakoś na wizualizacjach balkon w moim pionie wygląda na większy:D heheheh![]()
Zawsze tak jest z balkonami, że oglądane z ulicy wydają się bardzo małe (znam z doświadczenia), zmienia się to zazwyczaj na plus, kiedy już na balkon się wejdzie. A dla dociekliwych, zawsze można sobie narysować kredą na chodniku wg podanych wymiarów
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość