Analogicznie jak w przypadku energii elektrycznej - placi sie od momentu rozpoczecia uzytkowania lokalu.pablox pisze:Wlasnie, czy czynsz to jest platne juz teraz za lipiec? Czy dopiero po przeniesieniu wlasnosci?
[Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park
Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park
Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park
Nie wiem ale zarzadca nieruchomosci juz jest I mysle, ze bedziemy placic jemu.
kustosz pisze:Był prąd podczas odbioru mieszkania (przed podpisaniem umowy z dostawcą)?
Był, u nas ekipa sprawdzała gniazda i kable od oświetlenia (czy są dobrze podłączone do włączników).
Co do prądu to do momentu uzyskania koncesji na naszą inwestycję dostawca będzie nas refakturował po prostu.
Pytał ktoś jak wygląda sprawa z mediami (TV, internet)?
jafarek pisze:Pytał ktoś jak wygląda sprawa z mediami (TV, internet)?
Na pewno jest upc. Nas akurat inny nie interesował. Gniazda są.
misstrout pisze:Na pewno jest upc. Nas akurat inny nie interesował. Gniazda są.
Gniazda i inne to jasne, ale właśnie zastanawia mnie UPC bo jak się kontaktowałem z nimi, żeby się dowiedzieć o przeniesienie usług z innego adresu to nie mają ul. Galicyjskiej (pani na infolinii powiedziała, że może 3Q br).
jafarek pisze:misstrout pisze:Na pewno jest upc. Nas akurat inny nie interesował. Gniazda są.
Gniazda i inne to jasne, ale właśnie zastanawia mnie UPC bo jak się kontaktowałem z nimi, żeby się dowiedzieć o przeniesienie usług z innego adresu to nie mają ul. Galicyjskiej (pani na infolinii powiedziała, że może 3Q br).
To dziwne bo ich banner już wisi na wjeździe do osiedla

misstrout pisze:To dziwne bo ich banner już wisi na wjeździe do osiedla
Zgadza się

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”