[Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Raffle

Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park

Postautor: Raffle » 04 lip 2017, 14:34

pablox pisze:Wlasnie, czy czynsz to jest platne juz teraz za lipiec? Czy dopiero po przeniesieniu wlasnosci?
Analogicznie jak w przypadku energii elektrycznej - placi sie od momentu rozpoczecia uzytkowania lokalu.

szynszyl

Re: [Bud. D] Uwagi zgłoszone przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Centralna Park

Postautor: szynszyl » 04 lip 2017, 15:03

Nie wiem ale zarzadca nieruchomosci juz jest I mysle, ze bedziemy placic jemu.

misstrout

Postautor: misstrout » 04 lip 2017, 15:26

kustosz pisze:Był prąd podczas odbioru mieszkania (przed podpisaniem umowy z dostawcą)?

Był, u nas ekipa sprawdzała gniazda i kable od oświetlenia (czy są dobrze podłączone do włączników).

Co do prądu to do momentu uzyskania koncesji na naszą inwestycję dostawca będzie nas refakturował po prostu.

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 04 lip 2017, 15:27

Pytał ktoś jak wygląda sprawa z mediami (TV, internet)?

misstrout

Postautor: misstrout » 04 lip 2017, 15:29

jafarek pisze:Pytał ktoś jak wygląda sprawa z mediami (TV, internet)?

Na pewno jest upc. Nas akurat inny nie interesował. Gniazda są.

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 04 lip 2017, 15:36

misstrout pisze:Na pewno jest upc. Nas akurat inny nie interesował. Gniazda są.

Gniazda i inne to jasne, ale właśnie zastanawia mnie UPC bo jak się kontaktowałem z nimi, żeby się dowiedzieć o przeniesienie usług z innego adresu to nie mają ul. Galicyjskiej (pani na infolinii powiedziała, że może 3Q br).

misstrout

Postautor: misstrout » 04 lip 2017, 15:40

jafarek pisze:
misstrout pisze:Na pewno jest upc. Nas akurat inny nie interesował. Gniazda są.

Gniazda i inne to jasne, ale właśnie zastanawia mnie UPC bo jak się kontaktowałem z nimi, żeby się dowiedzieć o przeniesienie usług z innego adresu to nie mają ul. Galicyjskiej (pani na infolinii powiedziała, że może 3Q br).

To dziwne bo ich banner już wisi na wjeździe do osiedla :)

Raffle

Postautor: Raffle » 04 lip 2017, 15:43

misstrout pisze:To dziwne bo ich banner już wisi na wjeździe do osiedla :)

Zgadza się :)

Obrazek

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 04 lip 2017, 16:13

Super.

Raffle

Postautor: Raffle » 04 lip 2017, 16:16

Aczkolwiek:

Obrazek

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”