[Bud. D] Kto już mieszka w budynku / pierwsi mieszkańcy os. Centralna Park Kraków

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Hegas

Re: [Bud. D] Kto już mieszka w budynku / pierwsi mieszkańcy os. Centralna Park Kraków

Postautor: Hegas » 10 paź 2017, 19:28

Dlaczego wszystkie drzwi do klatek mają zatrzask jak się zamkną, a klatka 5 nie i każdy moze do niej wejść? Zauważył to ktoś z klatki 5?

Awatar użytkownika
Greg

Re: [Bud. D] Kto już mieszka w budynku / pierwsi mieszkańcy os. Centralna Park Kraków

Postautor: Greg » 10 paź 2017, 20:45

Hegas pisze:Dlaczego wszystkie drzwi do klatek mają zatrzask jak się zamkną, a klatka 5 nie i każdy moze do niej wejść? Zauważył to ktoś z klatki 5?

Dokładnie tak jest, napisałem teraz do administratora. Myślałem że w innych klatkach tez tak jest przez okres remontów. Ale coś mi się to nie podobało własnie że nie ma zabezpieczenia przed wejściem osób postronnych.

Edit:
Administrator przekazał sprawę konserwatorowi ;)

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 13 paź 2017, 13:10

Greg pisze:
Hegas pisze:Dlaczego wszystkie drzwi do klatek mają zatrzask jak się zamkną, a klatka 5 nie i każdy moze do niej wejść? Zauważył to ktoś z klatki 5?

Dokładnie tak jest, napisałem teraz do administratora. Myślałem że w innych klatkach tez tak jest przez okres remontów. Ale coś mi się to nie podobało własnie że nie ma zabezpieczenia przed wejściem osób postronnych.

Edit:
Administrator przekazał sprawę konserwatorowi ;)

Dostałem odpowiedź.
"Witam ponownie

W przyszłym tygodniu Konserwator wymieni elektrozaczep, niestety nie da się go naprawić."

Ciekawe kto pokryje koszty, nie działał od samego początku...

madziks

Postautor: madziks » 13 paź 2017, 13:40

powinna byc gwarancja

misstrout

Postautor: misstrout » 14 paź 2017, 21:17

KLATKA 1 - Słuchajcie ja wszystko rozumiem ale nie sądzicie, że wiercenie udarem ok 21 to trochę przegięcie?
Wiem, że niby cisza nocna jest od 22 ale głośne prace remontowe można by prowadzić wcześniej.

gagosia

Postautor: gagosia » 15 paź 2017, 9:32

Zabawa wiertarką była też slyszana w klatce numer 3 ( dźwięki się strasznie niosą) ,w dodatku zabawy remontowe trwały prawie do 24 . To jest przegięcie.

sojus

Postautor: sojus » 15 paź 2017, 10:48

To ruszcie się i zwróćcie uwagę jeśli to w waszej klatce... jeśli jesteście w stanie namierzyć kogoś to jaka macie pewność ze ktoś to w ogóle czyta? Pisanie zamiast ruszenie się nie przyniesie efektu :)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”