Wow, czy oni pracują tam nawet w nocy:P Tempo postępów jest zdumiewające - jak na oko laika:)
Ciekawe jak postępy prac wewnątrz budynku.
[Bud. D] Ocieplanie i elewacja inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków
Re: [Bud. D] Ocieplanie i elewacja inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków
Fakt, że elewacja od tej strony idzie super szybko. Druga strona będzie znacznie wolniejsza, ze względu chociażby na balkony.
W wewnątrz, słyszałem wiercenia na ostatnich piętrach. na niższych tylko pootwierane okna i balkony.
W wewnątrz, słyszałem wiercenia na ostatnich piętrach. na niższych tylko pootwierane okna i balkony.
Wszystko nabiera kształtu - cieszy oko
Dzieki za aktualizacje!

Dzis byłem w okolicy
Rusztowanie już na całej zachodniej ścianę. Panowie piankuja ubytki w pustakach i zaczynają nakładać styropian.
Nawet nieźle to wyglada - kilka osób piankuję a "kierownik" chodzi, wyszukuje dziury i kontroluje
Rusztowanie już na całej zachodniej ścianę. Panowie piankuja ubytki w pustakach i zaczynają nakładać styropian.
Nawet nieźle to wyglada - kilka osób piankuję a "kierownik" chodzi, wyszukuje dziury i kontroluje

Pegaso pisze:Nawet nieźle to wyglada - kilka osób piankuję a "kierownik" chodzi, wyszukuje dziury i kontroluje
Czyli bardzo dobrze. Ktoś to musi doglądać.
Niedzielne popołudnie

Aktualnie wygląda to tak

Dobrze pamiętam? Po ukończeniu elewacji powinno pojawić się wezwanie do uiszczenia opłaty z tyt. kolejnej transzy?
PS Ale gonią:D
PS Ale gonią:D
Zgada się. Ale na ścianie południowej zejdzie im z sądzę z 2-3 tyg.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”