[Bud. D] Oględziny przed odbiorem mieszkania - Centralna Park od LC Corp
Re: Oględziny przed odbiorem mieszkania - inwestycja Centralna Park od LC Corp
My tez już jesteśmy umówieni z ekipą. Po oględzinach chcemy zamawiać rzeczy, na które najdłużej się czeka.
Ja mam podobną sytuację. Stolarz na maj, podłogi na maj, ekipa na maj. Materiały też zbieram. Ale też nie chcę ludziom robić problemów i nagle powiedzieć, że jednak nie maj a czerwiec albo dalej 

Ja tam się nie napalm, bo jeśli nawet developer dołoży wszelkich starań by było wcześniej to dostawca energii w KR daje astronomiczne terminy.
Inna sprawa ,ze gdybym miął jeden z wymiarów mógłbym zamówić jakieś meble do kuchni - liczę ,ze jednak nas wpuszcza na oględziny jeszcze w I kwartale.
Inna sprawa ,ze gdybym miął jeden z wymiarów mógłbym zamówić jakieś meble do kuchni - liczę ,ze jednak nas wpuszcza na oględziny jeszcze w I kwartale.
rozmawiałam dzisiaj z LCC i powiedziano mi, że te przeglądy lokatorskie odbędą się "w ciągu dwóch miesięcy", a odbiory "może w maju, a może w czerwcu", cały czas grają bardzo bezpiecznie.
ja mam zamiar umawiać ekipę na lipiec, bo wypłata z MDM dopiero 30.06. czyli trzeba się powoli zacząć decydować...
ja mam zamiar umawiać ekipę na lipiec, bo wypłata z MDM dopiero 30.06. czyli trzeba się powoli zacząć decydować...

karolajna pisze:rozmawiałam dzisiaj z LCC i powiedziano mi, że te przeglądy lokatorskie odbędą się "w ciągu dwóch miesięcy", a odbiory "może w maju, a może w czerwcu", cały czas grają bardzo bezpiecznie.
Ja też rozmawiałam i potwierdzam. Przy czym czerwiec pewniejszy. Też przestawiam ekipy na lipiec.
Przeglądy lokatorskie mają się zacząć w lutym ale dostałam informację, że będą się odbywać klatkami bo teraz wewnątrz montują barierki, żebyśmy mogli bezpiecznie się poruszać. Także przeciągnie się na marzec.
W przyszłym tygodniu będą wysyłane do nas informacje na temat przeglądów 

Annarem pisze:W przyszłym tygodniu będą wysyłane do nas informacje na temat przeglądów
Skąd takie info? Potwierdzone?
Annarem pisze:Potwierdzone info!
Cudownie

O qrcze. muszę się przygotować psychicznie - na planach było takie przestronne. Rzeczywistość może być okrutna 

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”