[Bud. D] Zmiany w projekcie mieszkania w inwestycji Centralna Park
Re: Zmiany w projekcie mieszkania w inwestycji Centralna Park
Ma ktos juz wycene? Ja od 2 tyg. Sie dopominam i olewka...
Ja jakies 2 tygodnie temu pisalem do nich co w zwiazku z wycena jako iz mina miesiac - Pani radosnie odpisala ze jeszcze to okolo miesiaca potrwa ale nie gwarantuje ze sie wyrobia... to po jaka cholere oni nas tak scigali z tymi projektami 

Wczoraj Pani mi wyslala, ze 4 - 5 dostane. Jak zobacze, uwierze 

Hej wszystkim - czy ktos juz dostal moze od lcc wycene? My mielismy je po ponagleniach dostac MAX we wtorek - jeszcze im nie wyszlo... moze wtorek jest ogolnym pojeciem i w jakis wtorek nam to wysla... 

Niestety, dalej nic. Wyslalam juz niezbyt milego maila, ale od tego czasu to przestali nawet wysylac kolejne terminy 

Witam
Dobrze ,ze trafiłem na to forum. Chciałem robić jakieś zmiany lecz jak mam nerwy tracić to chyba sam sobie poradzę po oddaniu mieszkania.
To mieszkanie jest moim trzecim zakupem od developera - wcześniej nie było problemu ze zmianami jeśli dana częsc nie była jeszcze wybudowana.
Pegaso
Dobrze ,ze trafiłem na to forum. Chciałem robić jakieś zmiany lecz jak mam nerwy tracić to chyba sam sobie poradzę po oddaniu mieszkania.
To mieszkanie jest moim trzecim zakupem od developera - wcześniej nie było problemu ze zmianami jeśli dana częsc nie była jeszcze wybudowana.
Pegaso
Hej wszystkim,
Wczoraj mina tydzien od obiecanego terminu otrzymania wyceny.... Dzwonilem do LCC jednak osoba odpowiedzialna byla poza biurem w zwiazku z czym poprosilem o przekazanie jej ze nadal czekam na wiadomosc. Niestety nadal nic nie otrzymalismy
ktos juz w ogole dostal od nich wycene? Jak wspominala abcd sciany sa roznie stawiane wiec pewnie zgodnie z ustaleniami osob ktore kupily :O? Ktos kto ma takie info moze sie podzielic jakie sa to mniej wiecej kwoty?
Wczoraj mina tydzien od obiecanego terminu otrzymania wyceny.... Dzwonilem do LCC jednak osoba odpowiedzialna byla poza biurem w zwiazku z czym poprosilem o przekazanie jej ze nadal czekam na wiadomosc. Niestety nadal nic nie otrzymalismy

ja również ze dwa miesiące temu złożyłem projekty zamienne. Dostałem jedynie odpowiedz do tej pory jedną bym uzbroił się w cierpliwość w oczekiwaniu na wycenę...
Byłam w pon. w lCC. Mieli dzwonić wczoraj. Kobita 7 razy mi powtórzyła, ze na 100% zadzwonią.
YHM...
jest środa. Dalej nic nie wiem:D Dział techniczny pracuje do 15 tylko, a to oni wyceniają.
Ale to nic, mieszkam 2 minuty od biura LCC, także będę częstym gościem:)
YHM...
jest środa. Dalej nic nie wiem:D Dział techniczny pracuje do 15 tylko, a to oni wyceniają.
Ale to nic, mieszkam 2 minuty od biura LCC, także będę częstym gościem:)
ale jak mogą robić ściany bez akceptacji wyceny? przecież ktoś może zrezygnować jak stwierdzi, że np. za drogo
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”