Tak czy owak, cieszmy się, że bliżej niż dalej

sylwuszka pisze:Trochę jestem niemile zaskoczona tym bezwzględnym dopasowaniem się (i nie chodzi mi tu o wymogi bezpieczeństwa), zwłaszcza jeśli chodzi o godziny odbiorów i liczbę osób (czy 3 osoby zrobiłyby różnicę?). Wiadomo, ciężko ogarnąć tyle mieszkań i nie będą się dla każdego dostosowywać, ale sam ton maila jakoś mnie zraziłeeeh, branża deweloperska wciąż rządzi się odrębnymi prawami w relacjach firma-klient.
Tak czy owak, cieszmy się, że bliżej niż dalejmożna rękę uścisnąć przyszłemu sąsiadowi, niektórzy pewnie będą mieli pierwszy i ostatni raz przejść się po klatce schodowej (zakładając, że planują korzstać z windy mieszkając na ostatnich piętrach
).
MieszkankaD pisze:A mam pytanie , co WY chcecie robić przez godzine w tych mieszkaniach ? Pomiary ? Czego ? Nie za wcześnie ?
MieszkankaD pisze:A mam pytanie , co WY chcecie robić przez godzine w tych mieszkaniach ? Pomiary ? Czego ? Nie za wcześnie ?
Otrzymają Państwo wydrukowany poglądowy rzut mieszkania z miejscem na zapisanie ewentualnych uwag i zaznaczeniem ich na rzucie. Mają Państwo godzinę czasu na obejrzenie mieszkania oraz zapisanie ewentualnych uwag i ich omówienie z przedstawicielem LC Corp. Można też dokonać pomiarów ścian w mieszkaniu pod aranżację.
misstrout pisze:MieszkankaD pisze:A mam pytanie , co WY chcecie robić przez godzine w tych mieszkaniach ? Pomiary ? Czego ? Nie za wcześnie ?
Dokładnie to co napisali w mailu:Otrzymają Państwo wydrukowany poglądowy rzut mieszkania z miejscem na zapisanie ewentualnych uwag i zaznaczeniem ich na rzucie. Mają Państwo godzinę czasu na obejrzenie mieszkania oraz zapisanie ewentualnych uwag i ich omówienie z przedstawicielem LC Corp. Można też dokonać pomiarów ścian w mieszkaniu pod aranżację.
Ja wysyłam specjalistę. Po to są te przeglądy, żeby mogli naprawić ew usterki i niezgodności PRZED odbiorem. Poza tym godzina na dokładne obejrzenie i skontrolowanie 70 mkw pod względem krzywizn, usterek, wilgoci itp to mało.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości