Czy osoby, które odebrały mieszkanie otrzymały zdjęcia przebiegu położonych instalacji?
Podczas kupna deweloper zapewniał mnie, że takie zdjęcia zostaną zrobione i przekazane nam na płycie CD. W trakcie trwania budowy również przypomniałem o tym fakcie i zostałem zapewniony iż takowe zdjęcia będą przekazywane lokatorom.
Czy otrzymaliście takie zdjęcia podczas odbioru?
[Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park
Re: [Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park
kustosz pisze:Czy osoby, które odebrały mieszkanie otrzymały zdjęcia przebiegu położonych instalacji?
Podczas kupna deweloper zapewniał mnie, że takie zdjęcia zostaną zrobione i przekazane nam na płycie CD. W trakcie trwania budowy również przypomniałem o tym fakcie i zostałem zapewniony iż takowe zdjęcia będą przekazywane lokatorom.
Czy otrzymaliście takie zdjęcia podczas odbioru?
tak, ja dostałam dwie płyty CD.
co do samego odbioru, raczej u mnie były drobne rzeczy, odpryski tynku, głownie przy grzejnikach zostało to pokazowo spaprane, oczywiście do poprawy. klucze odebrane. powodzenia w nowym tygodniu odbiorów.
Re: [Bud. D] Zdjęcia przebiegu instalacji w mieszkaniu od dewelopera - Centralna Park
karolajna pisze:Czy otrzymaliście takie zdjęcia podczas odbioru?
Dzięki za info

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”