Cześć wszystkim,
Wyczytałam na forum, że na przełomie grudnia i stycznie będzie można iść na odbiór mieszkania.
Gdyby ktoś potrzebował to mogę pomóc w odbiorze.
Nie robię tego zawodowo, ale jestem po budownictwie na PK i byłam już na kilku odbiorach u znajomych lub rodziny, więc zagadnienie odbioru mieszkania nie jest mi obce. Tym bardzej, że pracowałam również przy wykonawstwie różnych inwestycji.
Gdyby ktoś był zainteresowany to śmiało piszcie.
Pozdrawiam
Magda
[Bud. D] Oględziny przed odbiorem mieszkania - Centralna Park od LC Corp
Re: [Bud. D] Oględziny przed odbiorem mieszkania - Centralna Park od LC Corp
Gdzie wyczytałaś? Ja do tej pory czytałam o lutym.
Re: Oględziny przed odbiorem mieszkania - inwestycja Centralna Park od LC Corp
abcd pisze:Dowiedzielismy sie ze w grudniu/styczniu wpuszcza nas do mieszkan, na ogladanie, czy jest tak jak chcielismy, czy nie ma usterek. Jak cos, to poprawia przed odbiorami.
madziks pisze:abcd pisze:Dowiedzielismy sie ze w grudniu/styczniu wpuszcza nas do mieszkan, na ogladanie, czy jest tak jak chcielismy, czy nie ma usterek. Jak cos, to poprawia przed odbiorami.
Mąż dzwonił chyba we wrześniu i pytał jak budowa idzie. Ja dzwoniłam później i już była mowa o lutym.
-
Witam
Kilka tygodni temu podpisywałam umowe na mieszkanie i zostałam poinformowana że już w grudniu będzie możliwość obejrzenia mieszkania.
Kilka tygodni temu podpisywałam umowe na mieszkanie i zostałam poinformowana że już w grudniu będzie możliwość obejrzenia mieszkania.
Witam,
ma ktoś może jakąś pozytywną odpowiedź od LC Corp na "oględziny"
My jesteśmy zbywani oficjalnymi terminami z umowy i koniec, chyba skończyli z obiecywaniem...
ma ktoś może jakąś pozytywną odpowiedź od LC Corp na "oględziny"

My jesteśmy zbywani oficjalnymi terminami z umowy i koniec, chyba skończyli z obiecywaniem...
To czy developer nas wpuści wcześniej to już tylko jego dobra wola lub ułatwienie odbioru mieszkań.
Skoro jeszcze nie odebrane, a już się komitet obrony elewacji tworzą to czemu sie dziwicie ,ze zbywa Was oficjalnymi terminami z budowy.
Ja tam się z developerem nie kontaktowałem ani razu od czasu zakupu, ale sądząc po wpisach z forum nie zdziwię się jak potraktuje mnie przy najbliższej okazji jak przysłowiowego h.......
Powiem więcej - nawet będę go rozumiał
Tez od lat pracuje z Klientami i w naszym systemie odznaczamy sobie odpowiednią ikoną klientów "awanturujących się " - uwierzcie mi , nigdy nie osiągną u nas tego co mogli by normalnym rzeczowym podejściem 
Skoro jeszcze nie odebrane, a już się komitet obrony elewacji tworzą to czemu sie dziwicie ,ze zbywa Was oficjalnymi terminami z budowy.
Ja tam się z developerem nie kontaktowałem ani razu od czasu zakupu, ale sądząc po wpisach z forum nie zdziwię się jak potraktuje mnie przy najbliższej okazji jak przysłowiowego h.......
Powiem więcej - nawet będę go rozumiał

Pegaso pisze:Tez od lat pracuje z Klientami i w naszym systemie odznaczamy sobie odpowiednią ikoną klientów "awanturujących się " - uwierzcie mi , nigdy nie osiągną u nas tego co mogli by normalnym rzeczowym podejściem
trzeba napisać, żeby wpuszczać tylko klientów w krawatach, klient w krawacie jest mnie awanturujący się, cytując klasyka.

karolajna pisze:Pegaso pisze:Tez od lat pracuje z Klientami i w naszym systemie odznaczamy sobie odpowiednią ikoną klientów "awanturujących się " - uwierzcie mi , nigdy nie osiągną u nas tego co mogli by normalnym rzeczowym podejściem
trzeba napisać, żeby wpuszczać tylko klientów w krawatach, klient w krawacie jest mnie awanturujący się, cytując klasyka.(sorry za offtop, musiałam.)
hehe dobre

Młodsze pokolenie może nie załapać 

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”