[Bud. D] Oględziny przed odbiorem mieszkania - Centralna Park od LC Corp

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
madziks

[Bud. D] Oględziny przed odbiorem mieszkania - Centralna Park od LC Corp

Postautor: madziks » 11 lis 2016, 14:03

Cześć wszystkim,

Wyczytałam na forum, że na przełomie grudnia i stycznie będzie można iść na odbiór mieszkania.
Gdyby ktoś potrzebował to mogę pomóc w odbiorze.
Nie robię tego zawodowo, ale jestem po budownictwie na PK i byłam już na kilku odbiorach u znajomych lub rodziny, więc zagadnienie odbioru mieszkania nie jest mi obce. Tym bardzej, że pracowałam również przy wykonawstwie różnych inwestycji.
Gdyby ktoś był zainteresowany to śmiało piszcie.

Pozdrawiam
Magda

misstrout

Re: [Bud. D] Oględziny przed odbiorem mieszkania - Centralna Park od LC Corp

Postautor: misstrout » 12 lis 2016, 15:20

Gdzie wyczytałaś? Ja do tej pory czytałam o lutym.

madziks

Re: Oględziny przed odbiorem mieszkania - inwestycja Centralna Park od LC Corp

Postautor: madziks » 12 lis 2016, 19:47

abcd pisze:Dowiedzielismy sie ze w grudniu/styczniu wpuszcza nas do mieszkan, na ogladanie, czy jest tak jak chcielismy, czy nie ma usterek. Jak cos, to poprawia przed odbiorami.

abcd

Postautor: abcd » 12 lis 2016, 20:05

madziks pisze:
abcd pisze:Dowiedzielismy sie ze w grudniu/styczniu wpuszcza nas do mieszkan, na ogladanie, czy jest tak jak chcielismy, czy nie ma usterek. Jak cos, to poprawia przed odbiorami.

Mąż dzwonił chyba we wrześniu i pytał jak budowa idzie. Ja dzwoniłam później i już była mowa o lutym.

MieszkankaD

Postautor: MieszkankaD » 14 lis 2016, 16:01

Witam
Kilka tygodni temu podpisywałam umowe na mieszkanie i zostałam poinformowana że już w grudniu będzie możliwość obejrzenia mieszkania.

Wrona

Postautor: Wrona » 15 gru 2016, 13:14

Witam,
ma ktoś może jakąś pozytywną odpowiedź od LC Corp na "oględziny" :?:
My jesteśmy zbywani oficjalnymi terminami z umowy i koniec, chyba skończyli z obiecywaniem...

Pegaso

Postautor: Pegaso » 15 gru 2016, 14:19

To czy developer nas wpuści wcześniej to już tylko jego dobra wola lub ułatwienie odbioru mieszkań.
Skoro jeszcze nie odebrane, a już się komitet obrony elewacji tworzą to czemu sie dziwicie ,ze zbywa Was oficjalnymi terminami z budowy.
Ja tam się z developerem nie kontaktowałem ani razu od czasu zakupu, ale sądząc po wpisach z forum nie zdziwię się jak potraktuje mnie przy najbliższej okazji jak przysłowiowego h.......
Powiem więcej - nawet będę go rozumiał :) Tez od lat pracuje z Klientami i w naszym systemie odznaczamy sobie odpowiednią ikoną klientów "awanturujących się " - uwierzcie mi , nigdy nie osiągną u nas tego co mogli by normalnym rzeczowym podejściem :)

karolajna

Postautor: karolajna » 15 gru 2016, 14:52

Pegaso pisze:Tez od lat pracuje z Klientami i w naszym systemie odznaczamy sobie odpowiednią ikoną klientów "awanturujących się " - uwierzcie mi , nigdy nie osiągną u nas tego co mogli by normalnym rzeczowym podejściem :)

trzeba napisać, żeby wpuszczać tylko klientów w krawatach, klient w krawacie jest mnie awanturujący się, cytując klasyka. :) (sorry za offtop, musiałam.)

sidney

Postautor: sidney » 15 gru 2016, 14:56

karolajna pisze:
Pegaso pisze:Tez od lat pracuje z Klientami i w naszym systemie odznaczamy sobie odpowiednią ikoną klientów "awanturujących się " - uwierzcie mi , nigdy nie osiągną u nas tego co mogli by normalnym rzeczowym podejściem :)

trzeba napisać, żeby wpuszczać tylko klientów w krawatach, klient w krawacie jest mnie awanturujący się, cytując klasyka. :) (sorry za offtop, musiałam.)

hehe dobre :)

Pegaso

Postautor: Pegaso » 15 gru 2016, 18:33

Młodsze pokolenie może nie załapać ;-)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”