[Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku E Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
kastar

Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp

Postautor: kastar » 16 mar 2018, 11:53

Kolejny tydzień minął... Kontaktował się ktoś z Deweloperem? Wiem wiem jest przed terminem dużo ale pewnie jak każdy chcemy wprowadzić się jak najszybciej:)

blakeg1

Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp

Postautor: blakeg1 » 16 mar 2018, 12:04

zadzwon prosze i dowiedz sie, zeby nie bylo ze ja ciagle dzownie bo sie na mnie wkurza:D licze na przyszly tydzien na info

emka

Postautor: emka » 16 mar 2018, 13:05

Pisałam do nich wczoraj maila (konkretnie do osoby, która sprzedała mi mieszkanie), ale póki co cisza. Chciałam dzwonić, ale w sumie nie bardzo wiem do kogo (do obsługi posprzedażowej? albo do działu sprzedaży?) - jeśli podpowiecie mi kogo można molestować w tej sprawie to mogę zadzwonić i podzielić się wieściami jeśli się czegoś dowiem.

I tak, jest dużo przed terminem, ale na przedodbiorach dziewczyna od dewelopera mówiła nawet o końcu lutego jak się ją pytałam o datę oddania mieszkań, więc ja mam nadzieję, że ostatni tydzień marca/pierwszy tydzień kwietnia to wciąż realna data dostania kluczy.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 16 mar 2018, 13:17

emka pisze:Pisałam do nich wczoraj maila (konkretnie do osoby, która sprzedała mi mieszkanie), ale póki co cisza. Chciałam dzwonić, ale w sumie nie bardzo wiem do kogo (do obsługi posprzedażowej? albo do działu sprzedaży?) - jeśli podpowiecie mi kogo można molestować w tej sprawie to mogę zadzwonić i podzielić się wieściami jeśli się czegoś dowiem.

I tak, jest dużo przed terminem, ale na przedodbiorach dziewczyna od dewelopera mówiła nawet o końcu lutego jak się ją pytałam o datę oddania mieszkań, więc ja mam nadzieję, że ostatni tydzień marca/pierwszy tydzień kwietnia to wciąż realna data dostania kluczy.

jesli chcesz, zadzwon do Pani Anny Fronczak, ona wysylala nam mail o przegladach lokatorskich.
Tel. 505 325 227

I podziel sie z nami co sie dowiedzialas :)

emka

Postautor: emka » 16 mar 2018, 13:36

OK, chyba nie muszę dzwonić, bo właśnie dostałam odpowiedź na maila. Cytuję "Dokładny termin nie jest jeszcze znany. Zakładamy przełom marca i kwietnia." Czyli chyba trzeba uzbroić się w dużo cierpliwości i wyczekiwać maili.

W sumie zastanawiające jest, co im zajmuje tyle czasu, skoro wpis o zakończeniu budowy do dziennika był zrobiony ostatniego listopada, budynek stoi a pozwolenia na użytkowanie wciąż nie ma.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 16 mar 2018, 13:40

Zakładamy przełom marca i kwietnia

wtedy sie zacznie odbior kluczy? czy wtedy zostanie wyslana informacja kiedy beda odbiory?

madziks

Postautor: madziks » 16 mar 2018, 13:52

Myślisz, że pozwolenie na użytkowanie to jest tak pójść sobie do urzędu, kliknąć po numerem, podejść do okienka i już załatwione?

emka

Postautor: emka » 16 mar 2018, 13:53

Pytałam o termin odbioru, więc zakładam, że wtedy zaczną oddawać klucze.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 16 mar 2018, 14:15

jesli przelom marca/kwietnia klucze, to informacje o harmonogramie odbiorow mielismy dostac minimum tydzien wczesniej, takze informacji na maila spodziewac sie w nastepnym tygodniu jak najbardziej, no najpozniej w tygodniu od 26.03 - 30.03.

emka

Postautor: emka » 16 mar 2018, 14:21

Bardzo bardzo liczę na przyszły tydzień. Ale jeśli napisali mi, że nie znają jeszcze konkretnej daty to penwie nie ma co liczyć na cuda, że nagle ją poznają w poniedziałek/wtorek.

Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”