[Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Kolejny tydzień minął... Kontaktował się ktoś z Deweloperem? Wiem wiem jest przed terminem dużo ale pewnie jak każdy chcemy wprowadzić się jak najszybciej:)
Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
zadzwon prosze i dowiedz sie, zeby nie bylo ze ja ciagle dzownie bo sie na mnie wkurza:D licze na przyszly tydzien na info
Pisałam do nich wczoraj maila (konkretnie do osoby, która sprzedała mi mieszkanie), ale póki co cisza. Chciałam dzwonić, ale w sumie nie bardzo wiem do kogo (do obsługi posprzedażowej? albo do działu sprzedaży?) - jeśli podpowiecie mi kogo można molestować w tej sprawie to mogę zadzwonić i podzielić się wieściami jeśli się czegoś dowiem.
I tak, jest dużo przed terminem, ale na przedodbiorach dziewczyna od dewelopera mówiła nawet o końcu lutego jak się ją pytałam o datę oddania mieszkań, więc ja mam nadzieję, że ostatni tydzień marca/pierwszy tydzień kwietnia to wciąż realna data dostania kluczy.
I tak, jest dużo przed terminem, ale na przedodbiorach dziewczyna od dewelopera mówiła nawet o końcu lutego jak się ją pytałam o datę oddania mieszkań, więc ja mam nadzieję, że ostatni tydzień marca/pierwszy tydzień kwietnia to wciąż realna data dostania kluczy.
emka pisze:Pisałam do nich wczoraj maila (konkretnie do osoby, która sprzedała mi mieszkanie), ale póki co cisza. Chciałam dzwonić, ale w sumie nie bardzo wiem do kogo (do obsługi posprzedażowej? albo do działu sprzedaży?) - jeśli podpowiecie mi kogo można molestować w tej sprawie to mogę zadzwonić i podzielić się wieściami jeśli się czegoś dowiem.
jesli chcesz, zadzwon do Pani Anny Fronczak, ona wysylala nam mail o przegladach lokatorskich.
Tel. 505 325 227
I podziel sie z nami co sie dowiedzialas

OK, chyba nie muszę dzwonić, bo właśnie dostałam odpowiedź na maila. Cytuję "Dokładny termin nie jest jeszcze znany. Zakładamy przełom marca i kwietnia." Czyli chyba trzeba uzbroić się w dużo cierpliwości i wyczekiwać maili.
W sumie zastanawiające jest, co im zajmuje tyle czasu, skoro wpis o zakończeniu budowy do dziennika był zrobiony ostatniego listopada, budynek stoi a pozwolenia na użytkowanie wciąż nie ma.
W sumie zastanawiające jest, co im zajmuje tyle czasu, skoro wpis o zakończeniu budowy do dziennika był zrobiony ostatniego listopada, budynek stoi a pozwolenia na użytkowanie wciąż nie ma.
Zakładamy przełom marca i kwietnia
wtedy sie zacznie odbior kluczy? czy wtedy zostanie wyslana informacja kiedy beda odbiory?
Myślisz, że pozwolenie na użytkowanie to jest tak pójść sobie do urzędu, kliknąć po numerem, podejść do okienka i już załatwione?
Pytałam o termin odbioru, więc zakładam, że wtedy zaczną oddawać klucze.
jesli przelom marca/kwietnia klucze, to informacje o harmonogramie odbiorow mielismy dostac minimum tydzien wczesniej, takze informacji na maila spodziewac sie w nastepnym tygodniu jak najbardziej, no najpozniej w tygodniu od 26.03 - 30.03.
Bardzo bardzo liczę na przyszły tydzień. Ale jeśli napisali mi, że nie znają jeszcze konkretnej daty to penwie nie ma co liczyć na cuda, że nagle ją poznają w poniedziałek/wtorek.
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”