[Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku E Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Tomasz_S

Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp

Postautor: Tomasz_S » 18 mar 2018, 16:32

Wszyscy czekają i uwierzcie ze LCC chciało oddawać mieszkania wcześniej ba do końca kwietnia chcieli oddać wszysystko ale nawet sobie mie zdajecie sprawy ile papierów jest do ogarnięcia i nic nie zależy od nich. Blok stoi gotowy od lispitoada - owszem usunięcie usterek trwa ale czekają tak jak my.

Z tego co wiem odbiory rusza bardzo niedługo - a po co dzwonic każdego dnia z tym samym pytaniem? ;) jak sami mie wiedzą to powiedzą to samo co wcześniej ze czekają a jak już będą mieli informacje zaczną pisać/dzwoni ;)

Ja tez bym chciał już wiedzieć ale myśle ze do okolic połowy kwietnia Ci którzy nie będą mieli uwag dostaną klucze do reki ;)

blakeg1

Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp

Postautor: blakeg1 » 19 mar 2018, 9:29

no czyli biorac pod uwage to co powiedziales bo wnioskuje po tym ze masz kontakt z kims z LCC - jakakolwiek informacja ze strony dewelopera dot. harmonogramu odbiorow powinna jeszcze w marcu sie pojawic (mieli informowac min. tydzien przed rozpoczeciem pierwszych odbiorow), moze nawet jeszcze w tym tygodniu dadza znac kiedy zaczynamy

Tomasz_S

Postautor: Tomasz_S » 19 mar 2018, 14:15

blakeg1 pisze:no czyli biorac pod uwage to co powiedziales bo wnioskuje po tym ze masz kontakt z kims z LCC - jakakolwiek informacja ze strony dewelopera dot. harmonogramu odbiorow powinna jeszcze w marcu sie pojawic (mieli informowac min. tydzien przed rozpoczeciem pierwszych odbiorow), moze nawet jeszcze w tym tygodniu dadza znac kiedy zaczynamy

Nie mam aczkolwiek to są informacje uzyskane w LCC - nie pozostaje nam nic innego jak czekać aż dadzą znac jak ruszy temat odbiorów.

mamy jesze 2 tygodnie marca wiec spokojnie ;) nic innego nie możemy zrobić :)

madziks

Postautor: madziks » 21 mar 2018, 14:08

Zaczęło się. Dzwonią ustalać termin.

misiek

Postautor: misiek » 21 mar 2018, 18:11

madziks pisze:Zaczęło się. Dzwonią ustalać termin.

Cześć. co masz na myśli ? ustalają harmonogram u notariusza ?

madziks

Postautor: madziks » 21 mar 2018, 18:20

termin odbioru mieszkania

misiek

Postautor: misiek » 21 mar 2018, 19:02

madziks pisze:termin odbioru mieszkania
ok, czyli dzwonili do Ciebie z pytaniem/informacja kiedy bedzie odbior ? spodziewalem sie raczej gotowej listy z terminami tak jak w przypadku przedodbiorów stąd moje zdziwienie. Jeśli dobrze Cie rozumiem to super że coś się ruszyło.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 22 mar 2018, 9:28

dajcie znac jak tam po dzisiejszych odbiorach :D

agi7

Postautor: agi7 » 22 mar 2018, 9:53

właśnie czekam na telefon,
dopiero co się zarejestrowałam.

p.s jak myślicie kiedy klucze Nam wydadzą?

karol_z_bud_E

Postautor: karol_z_bud_E » 22 mar 2018, 13:51

Mam odbior na poniedzialek :) Dam znac jak poszlo.

Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”