[Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Też zauważyłem kilka rzeczy - ciężko jest sprawdzić wszystko a nawet firmy które sprawdzają mogą przeoczyć drobnostki. Na szczęście to na prawdę drobnostki 

Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Też zauważyłam jakieś drobne rzeczy, ale co do ścian to fakt: mi też dwie różne ekipy powiedziały, że są wyjątkowo proste jak na standardy krakowskie. Natomiast ja mam inny problem: koło kaloryferów tynk się odparza i odpada, jest tak zarówno w salonie jak i w sypialni.
Miałam pewne zarysowania w tynku, które zgłosiłam, jakieś ryski na parapetach i framugach okiennych. Na jednym z okien też była rysa, ale wątpię, że mi ją uznają, bo na przedodbiorze odrzucili.
I bardzo polecam pana od montażu dodatkowego zamka w drzwiach: przyjechał błyskawicznie, zamontował zamek i wypolerował ryski na drzwiach, których nawet nie zgłaszałam
Miałam pewne zarysowania w tynku, które zgłosiłam, jakieś ryski na parapetach i framugach okiennych. Na jednym z okien też była rysa, ale wątpię, że mi ją uznają, bo na przedodbiorze odrzucili.
I bardzo polecam pana od montażu dodatkowego zamka w drzwiach: przyjechał błyskawicznie, zamontował zamek i wypolerował ryski na drzwiach, których nawet nie zgłaszałam

Hej
Czy już wszyscy odebrali mieszkanie?
Bo ja nadal czekam.
Dostaliscie powiadomienia email czy telefonicznie?
Pozdrawiam
B.
Czy już wszyscy odebrali mieszkanie?
Bo ja nadal czekam.
Dostaliscie powiadomienia email czy telefonicznie?
Pozdrawiam
B.
Email. Ja odebrałem trzy tygodnie temu.
wczoraj gadałam z babka od usterek i ponoć nie odebrali Ci od mdm. Ci którym nie wpłynęła wpłata z mdm. Ale nie wiem na ile to prawda.
Ci którym nie wpłyneła - bardzo możliwe.
Ja w PeKaO SA przesunąłem datę wypłaty MdM na +14 dni od daty zawiadomienia o terminie odbiorów i odebrałem w terminie
Warunkiem wyznaczenia terminu odbioru jest rozliczenie wszystkich faktur w LCC na 0.
Ja w PeKaO SA przesunąłem datę wypłaty MdM na +14 dni od daty zawiadomienia o terminie odbiorów i odebrałem w terminie

Warunkiem wyznaczenia terminu odbioru jest rozliczenie wszystkich faktur w LCC na 0.
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”