[Bud. E] Podpisanie aktu notarialnego i formalności po odbiorze mieszkania - Centralna Park
Re: [Bud. E] Podpisanie aktu notarialnego i formalności po odbiorze mieszkania - Centralna Park
Tak jest. Albo osobno albo razem. I nie ma znaczenia czy mdm czy zwykły kredyt. Jest albo hipoteka albo jej nie ma.
Re: [Bud. E] Podpisanie aktu notarialnego i formalności po odbiorze mieszkania - Centralna Park
w UM byłem dziś, bardzo miłe Panie i raptem w 5 min załatwiłem sprawę. Jakieś korekty do wniosku, to już na miejscu długopisem naniosłem.
Warto mieć przy sobie akt notarialny, gdyby cos było źle to Panie od razu będą mogły zweryfikować.
UM przy Osiedlu Zgody 2.
Prawdę mówiąc, to było 14 dni na złożenie wniosku, ja zrobiłem to po 19 dniach i nikt nawet nie zwrócił na to uwagi
czy ktos, coś wie na temat czynszów ?
Warto mieć przy sobie akt notarialny, gdyby cos było źle to Panie od razu będą mogły zweryfikować.
UM przy Osiedlu Zgody 2.
Prawdę mówiąc, to było 14 dni na złożenie wniosku, ja zrobiłem to po 19 dniach i nikt nawet nie zwrócił na to uwagi

czy ktos, coś wie na temat czynszów ?
jeśli ktoś ma wizytę przed sobą, to wniosek składamy na parterze, przy kasach po lewej stronie.
Pomimo złożonego wniosku, trzeba dodatkowo się jeszcze zameldować?
nie ma przecież obowiązku meldunku... meldujesz sie zresztą gdzie chcesz.
madziks pisze:nie ma przecież obowiązku meldunku... meldujesz sie zresztą gdzie chcesz.
Jak to nie ma obowiazku meldunku? Oczywiscie, ze jest. Mial zniknac, ale pozostawiono go. Za to mozna zrobic to przez internet.
meldunek nie jest równoznaczny z miejscem zamieszkania.
To ciekawa jestem ile jeszcze za garaz przy przepisywaniu bedzie trzeba zaplacic
)

W mailu jak dostałaś od LCC masz wszystko, ile za mieszkanie, ile za garaże, ile za schowki itp. itd.
Dokładnie wszystkie koszty podane w mailu 

Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”