[Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
jest juz harmonogram
zmienili nam nr mieszkań
nie pomylcie się! 
Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
numery w harmonogramie to numery według umowy deweloperskiej 
No jest opisane w dokumentach i w mailu...
Póki co obowiązują nr z umowy deweloperskiej.
Szkoda bo miałem fajniejszy numer
Póki co obowiązują nr z umowy deweloperskiej.
Szkoda bo miałem fajniejszy numer
"w przegladzie mieszkania moga uczestniczyc max. 4 osoby dorosle"
Rozumiem, ze od LC Corp bedzie tylko 1 osoba?
Chcialbym wziac ze soba 2 osoby oprocz mnie, tzn. 1 LC Corp + ja + narzeczona + specjalista od odbiorow.
Przejdzie to w ten sposob? Bo nie wiem czy od LC Corp nie bedzie np dwoch osob, wtedy narzeczona by juz wejsc nie mogla. Wiecie jak to jest?
Rozumiem, ze od LC Corp bedzie tylko 1 osoba?
Chcialbym wziac ze soba 2 osoby oprocz mnie, tzn. 1 LC Corp + ja + narzeczona + specjalista od odbiorow.
Przejdzie to w ten sposob? Bo nie wiem czy od LC Corp nie bedzie np dwoch osob, wtedy narzeczona by juz wejsc nie mogla. Wiecie jak to jest?
Moim zdaniem to bardziej oznacza, że będą mogły wejść 4 osoby z poza LCC na jedno mieszkanie.
Też tak wywnioskowałam.
Macie kogoś sprawdzonego do odbioru? Jeśli ktoś zechciałby się podzielić poproszę kontakt na priv 
magdakk pisze:Macie kogoś sprawdzonego do odbioru? Jeśli ktoś zechciałby się podzielić poproszę kontakt na priv
Profesjonalne Odbiory Techniczne Mieszkan - tel. 698 406 255
Krazy ten numer po tym forum, ponoc bardzo solidni, na fejsbuku same pozytywne opinie
myslicie ze w marcu beda odbiory? ma ktos jakies wiesci od dewelopera albo tajnego informatora?:D
ile trwaja te wszystkie pozwolenia ktore teraz musza uzyskac?
ile trwaja te wszystkie pozwolenia ktore teraz musza uzyskac?
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”