[Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
Re: [Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
Witam. W dniu dzisiejszym także postanowiłam się upewnić i tak- powiedziano mi ze odbiory będą od stycznia. Podobno budowa jeszcze nie jest zamknieta a wszystkie oficjalne odbiory budowy sa szacowane na ok. 2 miesiace. Choć na przeglądach była mowa o listpad/grudzien 

Re: [Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
tragedia
jeszcze miesiąc temu myślałam ze moze uda się odebrać w połowie listopada...

Wszyscy widzę mieli nadzieję że jeszcze się uda w tym roku odebrać mieszkania a tu - lipa.
Pozostaje czekać. Może coś jakimś cudem przyśpieszą... ehh - żeby się tak udało w tym roku
Pozostaje czekać. Może coś jakimś cudem przyśpieszą... ehh - żeby się tak udało w tym roku

Ja tez nadal mam nadzieje, ze oddadza w tym roku . Choc Pani mowila ze poczatkiem stycznia ;(
Witajcie,
A Myślicie ze jest jakaś szansa oficjalna lub mniej oficjalna na wejście do mieszkania na dosłownie kilka minut przed odbiorem?
A Myślicie ze jest jakaś szansa oficjalna lub mniej oficjalna na wejście do mieszkania na dosłownie kilka minut przed odbiorem?
W bud e nie wpuszczali nawet na pomiary drzwi.
Ma ktos moze jakies info czy cos sie ruszylo z odbiorami?? Bo transze juz opłacone 

Na FB pojawiło się info o połowie stycznia. Na moje pytania o termin LCC nie odpowiada. Łaskawie dali znać, co zrobili z jedną znaczącą poprawką, którą zgłosiłem na przedodbiorach. Bo wcześniej to była udzielana odpowiedź, że mam czekać na odpowiedni czas
Trudne to zadanie, zrobić odbiory tylu mieszkań w 2 tygodnie. Przedodbiory trwały miesiąc.

Dostałeś informacje o naprawie zgłoszonych wad na przedodbiorach? U mnie totalna cisza
-
Lcc nie odpowiada, bo ma już chyba serdecznie dość pytań o termin przekazania kluczy.
Ekipę można przecież umówić na luty/marzec.
PS. wie ktoś może kiedy odbiory?
Ekipę można przecież umówić na luty/marzec.
PS. wie ktoś może kiedy odbiory?
Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”