[Bud. B] Mieszkanie północ - południe i odległość od biurowca - Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku B Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Sqrt

[Bud. B] Mieszkanie północ - południe i odległość od biurowca - Centralna Park

Postautor: Sqrt » 10 paź 2017, 8:41

Witam,
Czy ktoś z Was zdecydował się na mieszkanie północ-południe w budynku B? Mam wątpliwości co do tego biurowca, który powstaje, czy nie będzie za blisko i czy korposzczury nie będą w okna zaglądać?
Chciałbym po prostu poznać opinie z góry dzięki ;)

tomekm

Re: [Bud. B] Mieszkanie północ - południe i odległość od biurowca - Centralna Park

Postautor: tomekm » 11 paź 2017, 9:37

Ja zdecydowałem się na takie mieszkanie. Biurowiec ma być blisko, ale mimo wszystko będzie nas dzielił nasz pas zieleni, chodnik, ulica, ich pas zieleni/wejście. Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale ma to być minimum 25 metrów. Przy ciasnej zabudowie innych osiedli to i tak jest raczej ok. No i to będzie biurowiec, więc może i lepiej niż budynek mieszkalny. Wieczorem korposzczury będą już w domu, u mnie na biurowiec wychodzą okna sypialni :)

Pszczolka-Ania

Re: [Bud. B] Mieszkanie północ - południe i odległość od biurowca - Centralna Park

Postautor: Pszczolka-Ania » 18 paź 2017, 21:14

Ja też wybrałam układ północ-południe i właśnie na biurowiec będę mieć sypialnie i kuchnie, ale na 6 piętrze, a korpo ma mieć ich też 6, więc aż tak źle, mam nadzieję, nie będzie. A wiadomo z której strony wejście do biurowca? Widziałam wizualizacje, ale po nich trudno określić kierunki i bliskość do naszego bloku

Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”