Witam,
Czy jest ktoś z Państwa, kto kupował mieszkanie w budynku B z dofinansowaniem MDM?
[Bud. B] Mieszkania w MdM - osiedle Centralna Park
Re: [Bud. B] Mieszkania w MdM - osiedle Centralna Park
A co potrzeba, moze jakos bede mogl pomoc.
(Mozesz pisac priv)
Jeśli chodzi o to czy jeszcze kasa na MDM jest to info z piatku że coś zostało:
kurier.pap.pl/depesza/171736/Sa-jeszcze-pieniadze-w-programie-MdM--W-puli-ponad-220-mln-na-2018-r-
Ale dziś już może nie być - szybko się to zawsze rozchodziło z tego co kojarzę.
(Mozesz pisac priv)
Jeśli chodzi o to czy jeszcze kasa na MDM jest to info z piatku że coś zostało:
kurier.pap.pl/depesza/171736/Sa-jeszcze-pieniadze-w-programie-MdM--W-puli-ponad-220-mln-na-2018-r-
Ale dziś już może nie być - szybko się to zawsze rozchodziło z tego co kojarzę.
Ja kupiłam mieszkanie z MdM
Yaso masz info z 2017 
Pytam, ponieważ wiele osób z powodu awarii systemu BGK utknęły w systemie(oczekują na zwolnienie limitu) pomimo złożenia wniosku 02.01 kiedy środki zostały uwolnione nie otrzymali dofinansowania.
Chciałam zapytać czy ktoś jest w takiej sytuacji .

Pytam, ponieważ wiele osób z powodu awarii systemu BGK utknęły w systemie(oczekują na zwolnienie limitu) pomimo złożenia wniosku 02.01 kiedy środki zostały uwolnione nie otrzymali dofinansowania.
Chciałam zapytać czy ktoś jest w takiej sytuacji .
@Kasia25... masz racje. Date zapamietalem z naglowka i dalej juz przelecialem tekst automatycznie. A przy zmianie roku jeszcze nie zalapalem ze jest 2018 juz.
Sorry za . news.
A tak w temacie, to masz takie info na karcie wniosku czy skad to wiesz? Dostalas cale zaswiadczenie ze trafilas do puli rezerwowej?
Sorry za . news.
A tak w temacie, to masz takie info na karcie wniosku czy skad to wiesz? Dostalas cale zaswiadczenie ze trafilas do puli rezerwowej?
Yaso wniosek składany 02.01 ale gdyby nie awaria systemu ( oczywiście b gk umywa rece)To bym już miała a tak wylądowałam z łaski na rezerwowej.Gdybym wiedziała że tak będzie to bym wybrała gdzie indziej mieszkanie przy zwykłym kredycie ale głównie o to chodzi czy jest jeszcze ktoś tutaj kto kupował mieszkanie i też ma taki problem.Potrzebuje podpytac o parę rzeczy.
Kasia25 pisze:Yaso wniosek składany 02.01 ale gdyby nie awaria systemu ( oczywiście b gk umywa rece)To bym już miała a tak wylądowałam z łaski na rezerwowej.Gdybym wiedziała że tak będzie to bym wybrała gdzie indziej mieszkanie przy zwykłym kredycie ale głównie o to chodzi czy jest jeszcze ktoś tutaj kto kupował mieszkanie i też ma taki problem.Potrzebuje podpytac o parę rzeczy.
Korzystałaś z doradcy finansowego od LCC?
Michaljg: miałam swojego doradcę (poleconego) z open finance.To chyba bez różnicy skąd by był, ponieważ wiele osób znalazło się w takiej sytuacji a nawet i gorszej.
Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”