[Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
[Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
Witam
czy ktoś z Was kontaktował się może z biurem? Albo ma jakąś aktualną informację o szybszym oddaniu kluczy? Pozdrawiam

Re: [Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
Pytałem miesiąc temu i dostałem odpowiedź, że oddanie kluczy prawdopodobnie listopad/grudzień.
Re: [Bud. B] Termin przekazania kluczy / odbiorów mieszkań - Centralna Park Kraków
Póki co przeglądy lokatorskie w teminach 7.08-7.09. Zobaczymy jak będzie - czekamy na klucze wszyscy 

W E przeglądy były ok. 4 miesięcy przed właściwymi odbiorami 

tomekc pisze:W E przeglądy były ok. 4 miesięcy przed właściwymi odbiorami
Dokładnie 5

a czy coś się zmieniło jeśli chodzi o termin odbiorów? Jakiś update? mnie miesiąc temu mówili, że planują zakończyć budowę we wrześniu, a odbiory koniec listopada, początek grudnia. Z tego, co kiedyś sprawdzałam, budynek D i E, po zakonczeniu budowy czekali 1,5miesiąca na zgodę na użytkowanie.
Czy ma ktoś informacje kiedy rusza odbiory mieszkań ?? 

Dzień dobry sąsiedzi!
Dzwoniłam właśnie do Lcc Corp i dowiedziałam się, ze odbiory mieszkań będą dopiero od stycznia.
Dzwoniłam właśnie do Lcc Corp i dowiedziałam się, ze odbiory mieszkań będą dopiero od stycznia.
Niby zgodnie z umową, ale jednak się nam wszystko przeciągnęło... Nawet nie zaczną w grudniu?
Przecież w umowie jest napisane ze do konca roku maja oddac mieszkania . Najpozniej do konca stycznia. Wiec nie wydaje mi sie aby zaczeli oddawac w styczniu.
Dzis byłam pod blokiem i widzialam ze koncza myc mieszkania, ogrodzenia zdjete. Wiec wydaje mi sie ze juz ruszą od polowy miesiąca patrzac na to ze mieszkan jest powyzej 200.
Dzis byłam pod blokiem i widzialam ze koncza myc mieszkania, ogrodzenia zdjete. Wiec wydaje mi sie ze juz ruszą od polowy miesiąca patrzac na to ze mieszkan jest powyzej 200.
Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”