[Etap I] Ciepła woda / wahania temperatury ciepłej wody - Hynka od Dasta

Miejsce przeznaczone dla osób, które mają zamiar kupić lub już kupiły mieszkania na osiedlu przy Hynka od Dasta Invest w Krakowie Czyżynach.
calix89

[Etap I] Ciepła woda / wahania temperatury ciepłej wody - Hynka od Dasta

Postautor: calix89 » 26 sty 2019, 10:21

Witam wszystkich.

Czy zaobserwowaliscie wahania w temperaturze wody? Jednego dnia mam ciepłą wode a kolejnego (nastawiona w identyczny sposob w baterii na termistacie) jest już zimna.

Czy ktos ma podobny problem?

Pozdrawiam

czang

Re: [Etap I] Ciepła woda / wahania temperatury ciepłej wody - Hynka od Dasta

Postautor: czang » 27 sty 2019, 20:13

calix89 pisze:Czy zaobserwowaliscie wahania w temperaturze wody? Jednego dnia mam ciepłą wode a kolejnego (nastawiona w identyczny sposob w baterii na termistacie) jest już zimna.

Niestety też spotkałem się z czymś takim, jakby ktoś, biorący prysznic / czy używający ciepłej wody na niższym piętrze, zmniejszał jej ciśnienie i przez to lało się więcej zimnej (albo odwrotnie). W każdym razie takie zmiany temperatury ciepłej wody w nowym bloku nieco mnie zaskoczyły. No chyba, że to wina baterii prysznicowej, ale raczej wątpię, żeby o to chodziło. Ktoś może ma jakiś pomysł na to, jak sobie z tym poradzić?

Tropek

Re: [Etap I] Ciepła woda / wahania temperatury ciepłej wody - Hynka od Dasta

Postautor: Tropek » 29 sty 2019, 14:27

zgłaszać do dasty

Wróć do „Osiedle Hynka Dasta Invest - forum mieszkańców”