Dzień dobry
poszukuję mieszkania w nowej inwestycji na ul. Hynke , chodzi mi o minimum 4 pokoje , metraż pow 60m2
Zakup mieszkania w Czyżynach / okolice ul. Hynka w Krakowie
Re: Zakup mieszkania w Czyżynach / okolice ul. Hynka w Krakowie
Kasiakaz pisze:Dzień dobry
poszukuję mieszkania w nowej inwestycji na ul. Hynke , chodzi mi o minimum 4 pokoje , metraż pow 60m2
Budują nowy blok przy pasie startowym w Czyżynach, niedaleko ul. Hynka - Jasna Czyżyny.
Re: zakup mieszkania
nieaktualne
Ostatnio zmieniony 25 sie 2020, 20:13 przez LQS, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Kupię za gotówkę nowe mieszkanie w dasta investment rynek pierwotny. Od zaraz 4 lub 5 pokoi. Proszę o kontakt 506715615
Niestety w Jasna Czyżyny nie ma mieszkań 4- i więcej pokojowych. Ja też chcę kupić takie mieszkanie i mam nadzieję że niedługo ruszy etap 3 na Hynka od Dasty i będą mieć takie mieszkania oraz komórki lokatorskie w ofercie.
Sprzedane
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2020, 9:08 przez 89lucash, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nadal dobry czas na sprzedawanie. Czyli jeszcze nie ma prawdziwego kryzysu.
husky227 pisze:Niestety w Jasna Czyżyny nie ma mieszkań 4- i więcej pokojowych. Ja też chcę kupić takie mieszkanie i mam nadzieję że niedługo ruszy etap 3 na Hynka od Dasty i będą mieć takie mieszkania oraz komórki lokatorskie w ofercie.
A gdzie ten trzeci etap miałby powstać?
-
a.k. pisze:husky227 pisze:Niestety w Jasna Czyżyny nie ma mieszkań 4- i więcej pokojowych. Ja też chcę kupić takie mieszkanie i mam nadzieję że niedługo ruszy etap 3 na Hynka od Dasty i będą mieć takie mieszkania oraz komórki lokatorskie w ofercie.
Pomiędzy 2 etapem Hynka, a 2 Płk 1F i 1H (te 4 bloki które też dasta budowała parę lat temu).
charmander pisze:a.k. pisze:husky227 pisze:Niestety w Jasna Czyżyny nie ma mieszkań 4- i więcej pokojowych. Ja też chcę kupić takie mieszkanie i mam nadzieję że niedługo ruszy etap 3 na Hynka od Dasty i będą mieć takie mieszkania oraz komórki lokatorskie w ofercie.
Pomiędzy 2 etapem Hynka, a 2 Płk 1F i 1H (te 4 bloki które też dasta budowała parę lat temu).
Dziękuję:)
Tak to by się park przydał. Byłoby fantastycznie.

Wróć do „Osiedle Hynka Dasta Invest - forum mieszkańców”