Lokale usługowe w inwestycji dewelopera Dasta Invest przy Hynka
Lokale usługowe w inwestycji dewelopera Dasta Invest przy Hynka
Mam pytanie, może ktoś się orientuje, czy deweloper Dasta Invest zaplanował w nowych blokach stawianych na osiedli Hynka lokale usługowe? Zastanawiam się, bo na pewno przydałyby się ich w okolicy więcej, wtedy robi się ona bardziej funkcjonalna, jeśli zakupy można zrobić na miejscu, czy skorzystać z usług fryzjera w bloku obok
Jak to ma wyglądać w przypadku nowego osiedla budowanego przez Dastę przy pasie startowym przy pasie startowym?

Re: Lokale usługowe w inwestycji dewelopera Dasta Invest przy Hynka
W sumie, to nie interesowałam się wcześniej kwestią, jak ma wyglądać sprawa lokali usługowych w nowych budynkach przy Hynka od Dasty. I tak kupuję mieszkanie na wyższym piętrze, więc nie jest to dla mnie kluczowe. Jednak wystarczy zobaczyć na wizualizacje bloków Dasty w Czyżynach, żeby przekonać się, że chyba jednak na dole będą miejsca na sklepy lub inne usługi
Ja wiem, że wizualizacje to jednak nie jest jeszcze coś ostatecznego, ale wygląda na to, że będą na dole tego rodzaju punkty. Swoją drogą, ciekawe co takiego tam powstanie.

Re: Lokale usługowe w inwestycji dewelopera Dasta Invest przy Hynka
I dobrze, jak będą lokale, to będą i ludzie się tam przewijali i to przybliża nas do zrobienia jakiegoś centrum dzielnicy (a gdyby tam kiedyś był przystanek metra?
). No a ciekawe, co w nich powstanie, ale do tego jeszcze sporo czasu pozostało, więc na pewno będziemy mieli okazję się przekonać. Pewnie sporo zależy też od tego, co zostanie urządzone w innych lokalach użytkowych w okolicy.

Wróć do „Osiedle Hynka Dasta Invest - forum mieszkańców”