Wstępne oględziny nowych mieszkań od dewelopera Atal - Al. Pokoju 83
Wstępne oględziny nowych mieszkań od dewelopera Atal - Al. Pokoju 83
Od tego tygodnia weszła możliwość wstępnych oględzin mieszkań. Może miał już ktoś możliwość wejścia na budowę i mógłby się podzielić swoimi uwagami czy spostrzeżeniami?
Re: Wstępne oględziny nowych mieszkań od dewelopera Atal - Al. Pokoju 83
Na kiedy jest przewidziany odbiór mieszkania w budynku 1? Zastanawiam się nad zakupem tam, ale poinformowano mnie, że musialbym kupić miejsce parkingowe w innym budynku. Trochę słabe rozwiązanie.
Wszystkie 4 bloki maja byc oddane w tym samym terminie, czyli do 31.12.2019
Patrząc na postępy ( rok temu zaczęli), dobra aura i wejście do środka pojawia się pytanie co oni będą jeszcze rok tam robić 
Najbardziej aktualne zdjęcia ze środka macie na stronie atala. Co mnie mega zmartwiło to drzwi montowane bez wizjera..

Najbardziej aktualne zdjęcia ze środka macie na stronie atala. Co mnie mega zmartwiło to drzwi montowane bez wizjera..
stanley pisze:Co mnie mega zmartwiło to drzwi montowane bez wizjera..
Bądź dobrej myśli, w Czyżynach, jak Budimex montował drzwi (Gerdy) w nowych blokach, to też nie było w nich na początku wizjerów i też ludzie się martwili, że tak zostanie, więc pewnie dorabiają to później. Pewnie tak będzie też w przypadku Atalu i inwestycji Al. Pokoju 83.
Nowy pisze:stanley pisze:Co mnie mega zmartwiło to drzwi montowane bez wizjera..
Wizjer napewno będzie. Taka informacja jest w prospekcie informacyjnym dotycząca wykończenia mieszkań i m.in. drzwi wejściowych do lokali
-
Izabela pisze:Nowy pisze:stanley pisze:Co mnie mega zmartwiło to drzwi montowane bez wizjera..
Wizjer napewno będzie. Taka informacja jest w prospekcie informacyjnym dotycząca wykończenia mieszkań i m.in. drzwi wejściowych do lokali
Wizjer będzie, Potwierdziłam w Atalu;)
OK, dzięki za odpowiedzi.
Pytanie czy ktoś z Was już miał możliwość obejrzenia mieszkania ?
Z informacji jakie miałem gdzieś ok sierpnia z Atal, usłyszałem że o tym fakcie będziemy informowani i będzie to przełom września/października.
Niestety nie dostałem żadnych informacji do tej pory, internet ( to forum, grupa na FB też milczy o oględzinach).
Coś wiecie co się dzieje ?
Z informacji jakie miałem gdzieś ok sierpnia z Atal, usłyszałem że o tym fakcie będziemy informowani i będzie to przełom września/października.
Niestety nie dostałem żadnych informacji do tej pory, internet ( to forum, grupa na FB też milczy o oględzinach).
stanley pisze:OK, dzięki za odpowiedzi.
Tak, już mieliśmy możliwość w połowie października w bloku nr 2. Można było sobie porobić pomiary i się rozejrzeć. Niestety bez możliwości jeszcze wejścia na balkony z przyczyn oczywistych. Atal rozsyła informacje ale dla mieszkań, w których są już tynki i wylewki a w niektórych mieszkaniach prace wciąż trwają więc pewnie dlatego jeszcze nie do wszystkich wysłali
Czy ktoś wie, kiedy będą odbiory mieszkań?
Inwestycja jest już ukończona, ale nic poza tym mi nie wiadomo.
Inwestycja jest już ukończona, ale nic poza tym mi nie wiadomo.
Wróć do „Aleja Pokoju 83 Atal - forum mieszkańców”