Popsuty szlaban przy wjeździe na parking za O4 / O6 i jego naprawa
Popsuty szlaban przy wjeździe na parking za O4 / O6 i jego naprawa
Dzień dobry. Ma ktoś informację kiedy szlaban zostanie naprawiony? Z tego co zauważyłem nie działa co najmniej od soboty. Wczoraj rano wyjeżdżając z parkingu widziałem majstrujące przy skrzynce dwie osoby także ktoś zgłosił usterkę.
-
Re: Popsuty szlaban przy wjeździe na parking za O4 / O6 i jego naprawa
dostałem taką odpowiedź od Pana Leszka z promosu:
Dzień Dobry,
Tak jest awaria w napędzie szlabanu. Czekamy na wizytę serwisu. Termin był podany na dzień dzisiejszy, ale pogoda może to pokrzyżować.
Uszkodzenie jest w napędzie mechanicznym szlabanu.
-
Przez zepsuty szlaban mam intruza na swoim miejscu postojowym ... ehh niektórzy ludzie są bezczelni. Załączam zdjecie aby uważać na tego osobnika.
https://drive.google.com/file/d/1wU3WR5 ... p=drivesdk
czubik8805 pisze:Przez zepsuty szlaban mam intruza na swoim miejscu postojowym ... ehh niektórzy ludzie są bezczelni. Załączam zdjecie aby uważać na tego osobnika.
Linka holownicza i wyeksmitować chama jednego... i na pas startowy z nim!!!
sand pisze:Dzień dobry. Ma ktoś informację kiedy szlaban zostanie naprawiony? Z tego co zauważyłem nie działa co najmniej od soboty. Wczoraj rano wyjeżdżając z parkingu widziałem majstrujące przy skrzynce dwie osoby także ktoś zgłosił usterkę.
Rozmawiam dziś z administracja i powiedziano mi, że części do szlabanu są w drodze bo to jest grubsza sprawa i trzeba wymienić kołatkę.
Zauważyłam, że parkuje teraz więcej aut na parkingu na dziko, doradził mi pan z administracji aby sobie wbić tabliczkę „miejsce prywatne, opłata 50 zł za godzinę". Niestety straż miejska nic nie zdziała, trzeba to załatwić drogą sadową. Robisz zdjęcie, wzywasz policje i zgłaszasz sprawę do sadu. Mają postawić tabliczkę na parkingu, że miejsca są prywatne…ale administracja wątpi że to rozwiąże problem.
Stella pisze:sand pisze:Dzień dobry. Ma ktoś informację kiedy szlaban zostanie naprawiony? Z tego co zauważyłem nie działa co najmniej od soboty. Wczoraj rano wyjeżdżając z parkingu widziałem majstrujące przy skrzynce dwie osoby także ktoś zgłosił usterkę.
Rozmawiam dziś z administracja i powiedziano mi, że części do szlabanu są w drodze bo to jest grubsza sprawa i trzeba wymienić kołatkę.
Zauważyłam, że parkuje teraz więcej aut na parkingu na dziko, doradził mi pan z administracji aby sobie wbić tabliczkę „miejsce prywatne, opłata 50 zł za godzinę". Niestety straż miejska nic nie zdziała, trzeba to załatwić drogą sadową. Robisz zdjęcie, wzywasz policje i zgłaszasz sprawę do sadu. Mają postawić tabliczkę na parkingu, że miejsca są prywatne…ale administracja wątpi że to rozwiąże problem.
@Stella, Pytałaś na kiedy planują naprawę? Szlaban nie działa już drugi tydzień. Mam tylko nadzieję że "części są w drodze" nie znaczy, że płyną kontenerowcem z Chin...
Temu idiocie co zajął miejsce zdjąłbym wycieraczki w ramach opłaty za postój.
sand pisze: @Stella, Pytałaś na kiedy planują naprawę? Szlaban nie działa już drugi tydzień. Mam tylko nadzieję że "części są w drodze" nie znaczy, że płyną kontenerowcem z Chin...
Tak pytałam, początek następnego tygodnia.
Kamillo pisze:Temu idiocie co zajął miejsce zdjąłbym wycieraczki w ramach opłaty za postój.
Tylko, że to nic nie da. Bo on może oskarżyć Ciebie o wandalizm. Tak jak pisałam wcześniej, tabliczka, zdjęcie i policja a potem sprawa do sądu…absurdalna sytuacja, bo Ty musisz tolerować chama

według mnie coś by to dało
Nic nie daje właśnie jak takich ludzi pozostawia się bez żadnej reakcji
policja nic nie może, w sąd przeważnie mało komu chce się bawić. Niech tylko ktoś stanie na moim miejscu to opowiem jak wygląda sytuacja w której delikwenta stawia się w trudniejszej sytuacji 

Wróć do „Parking naziemny za blokami Orlińskiego 4 i 6 - forum właścicieli miejsc”