[Bud A] Postępy na budowie bloku - Centralna Park Kraków
[Bud A] Postępy na budowie bloku - Centralna Park Kraków
Witam przyszłych sąsiadów . a jakie są postępy na dzien dzisiejszy budowy?
Re: [Bud A] Postępy na budowie bloku - Centralna Park Kraków
Dobry wieczór,
dziś byłem na budowie, od strony budynku C (dłuższa część budynku) stoją już ściany 4 piętra, w części krótszej wylany strop nad 3 piętrem.
dziś byłem na budowie, od strony budynku C (dłuższa część budynku) stoją już ściany 4 piętra, w części krótszej wylany strop nad 3 piętrem.
-
Dzień dobry,
Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa rolet antywłamaniowych na parterze w budynku A? Czy deweloper będzie je instalować, czy należy to robić we własnym zakresie?
Pozdrawiam,
Krzysztof
Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa rolet antywłamaniowych na parterze w budynku A? Czy deweloper będzie je instalować, czy należy to robić we własnym zakresie?
Pozdrawiam,
Krzysztof
-
Witam,
W prospekcie informacyjnym była chyba o tym informacja. Proszę zweryfikować bo nie jestem pewny - dla mnie to nie był interesujący fragment
Wydaje mi się, że w specyfikacji mieszkań na parterze są rolety antywłamaniowe tj. powinny zostać zamontowane przez dewelopera.
Pozdrawiam
W prospekcie informacyjnym była chyba o tym informacja. Proszę zweryfikować bo nie jestem pewny - dla mnie to nie był interesujący fragment

Pozdrawiam
Wróć do „[Bud. A] (etap V) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”