Cześć,
Mam pytanie dotyczące zagospodarowania terenu. Chodzi mi o chodnik wzdłuż miejsc parkingowych (08-27) naziemnych. Czy ktoś z Was widział gdziekolwiek takie rozwiązanie że jest droga, potem chodnik, a następnie miejsca parkingowe? Chodzi o to, że żeby zaparkować to samochody muszą przejechać przez chodnik. Pytałem się o to dewelopera i otrzymałem potwierdzenie, że takie jest aktualne zagospodarowanie terenu.
Wg mnie to jest absurd. Ja znam układ: droga, miejsca parkingowe wzdłuż drogi i chodnik.
Żeby było śmieszniej to na makiecie budynku w biurze dewelopera jest ten drugi układ, który opisałem (ten właściwy według mnie).
[Bud. A] Zagospodarowanie terenu koło drogi dojazdowej do budynku A - Centralna Park
Re: [Bud. A] Zagospodarowanie terenu koło drogi dojazdowej do budynku A - Centralna Park
Na to nie zwróciłem uwagi, ale zachwycony jestem, że budynek biurowy jest daleko od naszego bloku i będziemy przed oknami mieli zieloooonooo!!!
Obecnie mieszkam na Orlińskiego i postanowiliśmy sprzedać mieszkanie
niestety 70 procent mieszkań jest wynajmowanych i ilość imprez, patologii, i hałasu nie daje spokojnie otworzyć okna po 22:00 .

Wróć do „[Bud. A] (etap V) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”