Założenie licznika i podłączenie prądu w nowym mieszkaniu - Hynka od Jasna Invest

Forum przeznaczone dla mieszkańców inwestycji dewelopera Dasta Invest zlokalizowanej przy pasie startowym dawnego lotniska. Zapraszamy do dyskusji mieszkańców bloku.
Gosia11_2005

Założenie licznika i podłączenie prądu w nowym mieszkaniu - Hynka od Jasna Invest

Postautor: Gosia11_2005 » 20 paź 2017, 14:27

wesolutka pisze:A podłączaliście już może liczniki w Tauronie? Jaki jest czas oczekiwania na termin od momentu wysłania dokumentów drogą elektroniczną?

Z Tauronem jeszcze nic nie załatwiałam więc nie wiem jak to będzie. Mam dostać na akcie notarialnym jakiś dokument do załatwienia tego. Pan Michał mówił, że tylko to jest do załatwienia jeśli chodzi o media. Jak to załatwię to dam znać jakie są terminy. Nie wiem jak w takim razie z gazem. Zapewne jest już wszystko opomiarowane, ale nie trzeba jechać podpisać umowy z PGNIG'iem? Co myślicie o tym nowoczesnym ogrzewaniu w bloku? Ciekawe jakie będą rachunki :)

Gosia11_2005

Re: Założenie licznika i podłączenie prądu w nowym mieszkaniu - Hynka od Jasna Invest

Postautor: Gosia11_2005 » 06 lis 2017, 22:07

Załatwiałam sprawę z licznikiem w piątek 27.10. i termin dostałam na poniedziałek 13.11. Także myślę, że nie jest źle.

Wróć do „Hynka od Jasna Invest - forum mieszkańców”